icon

Kde je chyba?

15. máj 2023

Som dospela, aj vekom aj rozumom, nadpriemerne inteligentna ale niekde je chyba. Niekto by povedal, ze mam skvely zivot, pracu, nemusim pozerat na kazdu korunu, ALE. dokazem sa skvelo obliect namalovat ucesat ale mne sa NECHCE, nemam absolutne ziadnu motivaciu, snahu, chut, vezmem co je hodene na stolicke, dam si vlasy do gumicky obujem tenisky a idem, skrina preplnena siat, topanok, drahych parfemov (motala som sa po drogerii dnes preto to spominam) a mne nic z toho nedokaze urobit radost alebo robi mi ju kym si to kupim...co to je? co sa deje? ovplyvnuju ma hormony alebo co? nepiste mi, ze mam vyhladat psychiatra prosim, ani to, ze keby som mala menej viac by som si vazila ci vyuzila, ani podobne veci, toto je nieco divne v mojej hlave a ja neviem co mam robit, ci mi nieco chyba alebo mam niecoho prilis, toto nie je len o nastaveni alebo mozno ano ale nieco to nastavenie ovplyvnuje....
Zn. som zufala!

Strana
z2
ahhola
15. máj 2023

Zanedbaný sex♦️

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
15. máj 2023

A prečo si myslíš, že je to problém, ktorý treba riešiť? Ja som presne taký istý typ ako ty (asi až na tú inteligenciu), ale nejak ma to netrápi, že nie som nahodená a že sa o seba nejak zásadne nestarám 🤷. Dokonca už som kopec vecí dala na charitu, lebo proste to nie je môj štýl, kozmetiku vždy po exspirácii vyhodím, čo ja viem, nejak ma to netrápi, mám chlapa, ktorý si na to tiež nepotrpí, že by to bolo riešenie? Máš priateľa, ktorý by ťa chcel inú ako si?

zushorvath
Autor odpoveď zmazal
marianarem
15. máj 2023

Chod nie za psychiatrom, ale za psychologom. Mne to pripada, ze mas nejake prazdno v dusi, ktore sa snazis zaplnit nakupmi. Ale ono sa nezaplni a preto ta tie kupene veci ani k nicomu nemotivuju. Treba najst nieco, co ta naozaj naplni.

jesenzima
15. máj 2023

Asi potrebuješ nejaké iné potešenie a rozptýlenie ako "materiálno" 🤷

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2