icon

Kde je podľa vás najlepší život?

15. aug 2025

V ktorej krajine, je podľa Vás najlepši život, že by ste si povedali, tu chcem zostať do konca života? Kde je to aj finančne dobre ohodnotené, netrapite sa, no stále Vám po zaplatený účtov zostane na žitie. A je jedno či to je Europa, Ázia, Južna Korea poprípade Australia.

anonym_203b04
16. aug 2025
@zuzana76

@777januska777 ale ty si kulturna, ale pozri sa co prichadza do Fr, ES, sledujes cele dianie? Ano, svet sa nam nie, ze smeje, Amerika sa skodoradostne tesi, ze nas tu zaplavuju africania a moslimovia a ze Europa skoncila.

@zuzana76 migrácia bola, je aj bude, do Ameriky neemigovali desaťtisíce Slovákov?

zuzana76
16. aug 2025
@anonym_203b04

@anonym_62ce95 choď sa prosím ťa realizovať na iné fórum, alebo prispievaj do duchaplných diskusií na facebooku, tam si prídeš na svoje

@anonym_203b04 ma pravdu v tom, ze sa na smeju, ak citate aj americke spravy, latinska amerika, vsetko si robi z europy posmech.

zuzana76
16. aug 2025
@anonym_203b04

@zuzana76 migrácia bola, je aj bude, do Ameriky neemigovali desaťtisíce Slovákov?

@anonym_203b04 ale Slovak ti tam neznicil ich kulturu, ale ked sem pridu moslimovia, ver, ze uz nic europske tu nenajdes, staci sa prejst po viedni v niektorych stvrtiach a zbohom.

anonym_203b04
16. aug 2025
@zuzana76

@anonym_203b04 ma pravdu v tom, ze sa na smeju, ak citate aj americke spravy, latinska amerika, vsetko si robi z europy posmech.

@zuzana76 posmech si robia najmä zo Slovenska a ani sa im nedivím. A kultúru si dokážeme na Slovensku spoľahlivo zničiť aj sami, na to nepotrebujeme nikoho zvonku

emka530
16. aug 2025
@staromodna

@emka530 Ok, my tam nikdy mens kupujeme v Euro Spin, tak asi preto sú drahšie. Chodievame len do coopu, crai-u. Tieto máme najbližšie a tam bývajú drahšie, ale zase aj kvalitnejšie

@staromodna skúste niekedy po ceste iperlando, tam som ľutovala že máme plný kufor batožiny a nezmestil sa veľký nákup 😀 ale olej, káva, cestoviny.. fakt nízke ceny
Eurospin je asi ako u nás Lidl

anonym_203b04
16. aug 2025
@zuzana76

@777januska777 ale ty si kulturna, ale pozri sa co prichadza do Fr, ES, sledujes cele dianie? Ano, svet sa nam nie, ze smeje, Amerika sa skodoradostne tesi, ze nas tu zaplavuju africania a moslimovia a ze Europa skoncila.

zuzana76
16. aug 2025

@anonym_203b04 ja som pokojna, ja cestujem, ale dakujem, toto dufam na SVK nikdy nedorazi. Volila som inak PS 😀, ak by niekto namietal, ze ficovolicka, ale s globalizmom a nekontrolovanym liberlizmom nesuhlasim. Som zastancom povodnej europskej kultury.

zuzana76
16. aug 2025
@anonym_203b04

@zuzana76 posmech si robia najmä zo Slovenska a ani sa im nedivím. A kultúru si dokážeme na Slovensku spoľahlivo zničiť aj sami, na to nepotrebujeme nikoho zvonku

@anonym_203b04 posmech si robia z Nemecka, UK, Francuzska, francuzskeho prezidenta, Tesia sa, ze tu mame tolko moslimov a ze tak nam treba

zuzana76
16. aug 2025

a mne nevadi, cernoch, latino alebo cokolvek kvoli farbe pleti, mne vadi, ze robia neporiadok, nicia, rabuju, znasilnuju. Ak si pozriete stare fotky pariza z 50-60 rokov, tak ciste ulice poriadok a teraz?

sisaka
16. aug 2025

@anonym_203b04 hlavne sa upokoj ty. Buď si slepá alebo si pár desaťročí nebola vo Francúzsku, Španielsku, UK…
Aj keby sa státisíce Slovákov prisťahovalo do akejkoľvek krajiny západnej Európy nebudú mať nikdy na krajinu taký devastačný vplyv ako imigranti z moslimských krajin.

anonym_842e8d
16. aug 2025

Ľudia, sedte na riti doma, a nevymyslajte. 😄

zuzana76
16. aug 2025
@anonym_842e8d

Ľudia, sedte na riti doma, a nevymyslajte. 😄

@anonym_842e8d daj dôvod, vo he názvom také dobre, že máme v Európe migrantov, ale nie vzdelaných ale úplne nevzdelaných delikventov. Čo je pozitívne na tom? Okrem toho ti ani nerobia na naše dôchodky ale sami prídu vyciciavat sociálny systém európskych krajín. Jasne, že Slovensko je pre nich nezaujímavé, aj keď vždy keď idem do Kauflandu, tak sa Pakistancom nevyhnem, takže už to máme aj tu.

alica110
16. aug 2025
@anonym_203b04

@anonym_203b04 Ty nevidíš rozdiel medzi Slovákmi a tou háveďou na člnoch čo ničí všetko kam vkročí ich špinavá noha??

tomtom2
16. aug 2025

Jednoznačne Austrália, je to už síce 10 rokov, čo som tam žil, hoc len 1 rok ale absolútne sa mi nechcelo späť do Európy. Dobrá ekonomika, nízka nezamestnanosť, vysoké mzdy, vysoká životné úroveň, dobré školstvo a zdravotníctvo, úžasný životný štýl pri mori, šport, pláž, pianko. Na druhej strane treba povedať, že nehnuteľnosti šialené ceny a ťažko hľadať aj dobrý nájom za normálne ceny v posledných rokoch (Sydney) a je to ďaleko od všetkého, pocit izolovanosti a život v austrálskej bubline. Oproti Slovensku je to ale raj 😍

anonym_203b04
16. aug 2025
@sisaka

@anonym_203b04 hlavne sa upokoj ty. Buď si slepá alebo si pár desaťročí nebola vo Francúzsku, Španielsku, UK…
Aj keby sa státisíce Slovákov prisťahovalo do akejkoľvek krajiny západnej Európy nebudú mať nikdy na krajinu taký devastačný vplyv ako imigranti z moslimských krajin.

@sisaka hlavne si uvedom, že sa migranti netrepú na Slovensku, nie sme ich cieľovou krajinou

zuzana76
16. aug 2025
@anonym_203b04

@sisaka hlavne si uvedom, že sa migranti netrepú na Slovensku, nie sme ich cieľovou krajinou

@anonym_203b04 ale mne vadi, ze nicia aj ine europske krajiny, pariz uz nie je parizom ale ghettom, nebude trvat dlho a znicia architekturu, uz teraz sa z tychto krajin stali v noci nebezpecne krajiny, teda velkomesta, na vidieku este ako tak

procrastique
16. aug 2025
@marca12

Mne sa pacia skandinavske krajiny. Uz len to,ze vyjdes z domu a nemusis zamknut dvere znaci o vysokej zivotnej urovni a uvedomelosti obyvatelov.

@marca12 Ja som rok žila vo Fínsku a napríklad môj kľúč od staršieho bytu pasoval ešte minimálne do 2-3 ďalších bytov v bytovke. Ten kľúč nie je ani kľúč v podstate, je to len taký pseudo polmesiačik, ktorým otvoríš v podstate všetky byty keď s tým pošibrinkuješ v zámku :D

peter8899
16. aug 2025

Kanárske ostrovy

sisaka
16. aug 2025
@anonym_203b04

@anonym_203b04 bavíme sa o západnej Európe a ako ju zničili. Nič o Slovensku nepíšem. Buď rada, že Slovensko nie je cieľovou krajinou.

777januska777
16. aug 2025
@zuzana76

@zuzana76 a co sa prosím ta deje vo svete s migrantami tam dramatické? Jaj myslíš toho Slováka co zavraždil v Írsku tu ženu? Ano mas pravdu ako Slováci sme fakt problém pre svet.

zuzana76
16. aug 2025
@777januska777

@zuzana76 a co sa prosím ta deje vo svete s migrantami tam dramatické? Jaj myslíš toho Slováka co zavraždil v Írsku tu ženu? Ano mas pravdu ako Slováci sme fakt problém pre svet.

@777januska777 prepady a delikvencia na dennom poriadku,

777januska777
16. aug 2025
@zuzana76

@anonym_203b04 ale mne vadi, ze nicia aj ine europske krajiny, pariz uz nie je parizom ale ghettom, nebude trvat dlho a znicia architekturu, uz teraz sa z tychto krajin stali v noci nebezpecne krajiny, teda velkomesta, na vidieku este ako tak

@zuzana76 takze este raz cestovať a migrovat podľa teba maju len bieli? Alebo budeme to deliť podľa náboženstiev? Kresťania maju za sebou tiez par problemov s náboženstvom, takze ak si chceme zachovať dobru Európu zakazeme všetkým náboženstvam cestovať, dobre by bolo zakázať aj náboženské prejavy, ale počkaj to sa budú kresťania súdiť, ved to je diskriminácia, ale iba ak to je proti nám ak to robíme iným je to v poriadku ci ako?
Sleduješ co sa ti snažím povedať? Pre Teba je to oni a my, ale nič take neexistuje, kazdy človek je individuálny. Demokracia ma chyby, ma problémy ale ak sa budes snažiť brat a kritizovať práva iných len preto, ze ty to vidis inak a nebudeš počúvať, tak sa moze to isté stat aj tebe, ze ta niekto rovnako bude obmedzovať. Pamätaj ak chceš obmedzenia a trvas na nich, nemôžeš kritizovať ak budes aj ty obmedzovana.

777januska777
16. aug 2025
@zuzana76

@777januska777 prepady a delikvencia na dennom poriadku,

@zuzana76 prepady a delikvencia je aj u nas v meste, kľudne sa prid pozrieť, ti pravi hej Slováci ta isto popytaju o nejake peniažky, mozno nieco aj ponuknu. A mali sme tu aj zneužívanie detí a verím, ze ked sa posnažím nájdem aj iné veci.

zuzana76
16. aug 2025
@777januska777

@zuzana76 takze este raz cestovať a migrovat podľa teba maju len bieli? Alebo budeme to deliť podľa náboženstiev? Kresťania maju za sebou tiez par problemov s náboženstvom, takze ak si chceme zachovať dobru Európu zakazeme všetkým náboženstvam cestovať, dobre by bolo zakázať aj náboženské prejavy, ale počkaj to sa budú kresťania súdiť, ved to je diskriminácia, ale iba ak to je proti nám ak to robíme iným je to v poriadku ci ako?
Sleduješ co sa ti snažím povedať? Pre Teba je to oni a my, ale nič take neexistuje, kazdy človek je individuálny. Demokracia ma chyby, ma problémy ale ak sa budes snažiť brat a kritizovať práva iných len preto, ze ty to vidis inak a nebudeš počúvať, tak sa moze to isté stat aj tebe, ze ta niekto rovnako bude obmedzovať. Pamätaj ak chceš obmedzenia a trvas na nich, nemôžeš kritizovať ak budes aj ty obmedzovana.

@777januska777 nejde o nabozenstvo a to, ze oni sa spravaju totalne nekulturne, vobec nepatria do Europy. Ja sa zase snazim povedat, ze tych migrantov, co sa nevedia spravat by mali ihned deportovat. Takto sa vyburcuje v Europe nenavist a co myslis, ako Hitler ziskal svojich volicov? Presne takto

zuzana76
16. aug 2025
@777januska777

@zuzana76 prepady a delikvencia je aj u nas v meste, kľudne sa prid pozrieť, ti pravi hej Slováci ta isto popytaju o nejake peniažky, mozno nieco aj ponuknu. A mali sme tu aj zneužívanie detí a verím, ze ked sa posnažím nájdem aj iné veci.

@777januska777 presne tak, staci nam delikvencia samotnych obyvatelov, nepotrebujeme si dovazat este dalsich delikventov

zuzana76
16. aug 2025
@777januska777

@777januska777 ja zijem v krajine, s ktoru kulturou sa stotoznujem, pracujem, nikdy som nic neukradla, nezabila, spravam sa sluzne, nerobim bordel. V com mam byt obmedzovana? Ved ja patrim k tym ludom, co tu krajinu drzia na rukach.

lion777
16. aug 2025

Ja som toho precestovala veľa, no nikde som sa necítila ako doma. Doma je na Slovensku. Práca sa dá nájsť za dobrý plat a veď máme všetko , nič nám nechýba.

777januska777
16. aug 2025
@zuzana76

@777januska777 nejde o nabozenstvo a to, ze oni sa spravaju totalne nekulturne, vobec nepatria do Europy. Ja sa zase snazim povedat, ze tych migrantov, co sa nevedia spravat by mali ihned deportovat. Takto sa vyburcuje v Europe nenavist a co myslis, ako Hitler ziskal svojich volicov? Presne takto

@zuzana76 lenže podľa čoho to budeme robiť? Podľa čoho budes hodnotiť kultúrneho človeka? Tvoje hodnotenie kultúrnych a nekulturnych je len čisto subjektívne a neexistuje na to žiadna správna metóda. Kazde takéto dramaticke hodnotenie ludi skutočne vyvolá problemy, vsetko treba posudzovať prípad od prípadu, nemôžeš veci hodnotiť podľa tabuliek aké určiť Ty.

zuzana76
16. aug 2025
@777januska777

@777januska777 pozri nema to vyznam, moje ponimanie je ine ako tvoje. Nebudem sa cudovat, ak si v nemecku, Rakusko, mozno aj Francuzsko zvoli raz niekomo ako Marine le pen

citaj, europania su z demokracie znechuteni

https://www.trend.sk/spravy/europania-su-demokr...