Kde kúpim kvalitný stroj na vianočné oplátky?
28. nov 2016
Zdravim🙂zhanam stroj na pecenie vianocnych oplatok,neviete mi niekto poradit kde by som zohnala kvalitny a za rozumnu cenu? Dakujem
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2
Zdravim🙂zhanam stroj na pecenie vianocnych oplatok,neviete mi niekto poradit kde by som zohnala kvalitny a za rozumnu cenu? Dakujem
@pink_lady @pink_lady moze byt ze tam boli dvory lebo dotial pochadzam ale inak zijem v NR ..S tou firmou nic nemam okrem toho ze sme si od nich kupili stroj a nakolko chodievame do dvorov za rodinou tak sme si kupili od pekaceoblatok stroj kedze to mame po ceste a pacia sa nam ich vzory a aj cena ze su najlacnesi 🙂 ..urcite predali plno strojov a to ked niekto z novych zamkov sem napise tak hned bude mat nieco s nimi? netreba hned podozrievat niekoho podla bydliska 😁 ...zato viem o tych strojoch od nich nieco lebo sme tam boli osobne a kedze sa manzelka nevedela rozhodnut tak sme sa ich pytali na vsetko 😁😁 a vedeli vo vsetkom poradit a vysvetlit .. a prave preto rozmyslame nad dalsim strojom od nich ale so slanym vzorom lebo sme velmi spokojny s nimi 🙂