icon

Kde kúpim takéto šaty?

27. mar 2023
Kde kúpim takéto šaty?
Strana
z3
autor
28. mar 2023

A už keď sme pri tej cene, 😂tak na wish je fakt skoro všetko lacné !!! Nakoľko to pochádza z Číny a samozrejme trvá niekedy aj mesiac kým ti balíček príde... Platí sa za produkt ktorý si vyberieš, ako konkrétne za tie šaty bolo 6€ a pošta bola 5€ čiže dokopy 11€ !!!!!!!! keď už tu riešite sumu že by ste si neoblikli saty za 6€ !!! 🤷🤦 Hráte sa na niekoho, že vy chodíte len v značkových veciach 😂😂😂??? (Viem si predstaviť aj šaty za 5€ obyčajne ľahké na ramienka keď je von fakt teplo a stále vy pekne vyzerali absolútne tu nejde o cenu preboha !!!) preto som sa pýtala žien, či náhodou nevedia kde kúpim nejaké také šaty, pretože som ich nechcela z Wish kôli kvalite !!!!! Ďakujem za typ
@marifu ❤️

marifu
28. mar 2023

Za máličko 🙂, inak taketo šaty, s tým vyrezom na bruchu , sú asi v mode, v obchode, e-shope je ich dosť. A vôbec to nepôsobí vulgárne, ako sa tu niektoré vyjadrujú. Samozrejme treba mať vhodnú postavu a strih.

autor
28. mar 2023

@marifu 🙏🙏🥰

mircalla
28. mar 2023

@marifu Ano, su. Jedine v cinskych shitnych obchodoch za 5 eur. Nuz kazdy sme nejaky a mame ine poziadavky na vzhlad a kvalitu

autor
28. mar 2023

@mircalla tak sa nezapájajte keď neviete, kde by som ich mohla kúpiť a navyše nie je to váš vkus !!! Niektoré nemáte ozaj asi nič na robote celé dní !! Len tu sledujete aké nové diskusie pribúdajú a potom tu ohovárate a snažíte sa byť zaujímavé.. aj keď sa nikto na váš názor nepýta! 🤷🤷🤷

mircalla
28. mar 2023

To nie je nikoho vkus.

autor
28. mar 2023

Človek tu pridá tému aby sa niečo opýtal, dostal odpoveď od niekoho kto vie odpovedať na to, čo sa pýta!!!!! Nie aby čítal X závistlivých komentárov ktoré má vlastne v paži. Každý nech si nosí čo chce a keď sa mi niečo páči, tak ma pár ženských komentárov o to neobere !!!

autor
28. mar 2023

@mircalla to je tiež každého vec !

bessie12
28. mar 2023

Prečo sa hneď urazas ? Veď len napisali svoj nazor na to 🤦‍♀️
Ani mne sa nepáčia. Ale ked tebe sa pacia a chceš ich, tak prosím 🤷‍♀️

marifu
28. mar 2023

@mircalla ani by som nepovedala, ze len v čínskych, skoro každý obchod ich má. Niektoré su celkom v pohode. Tak ja by som si nekupila, jednak na to nemam postavu a vek. Ale nechapem preco take urazky, však su oveľa horšie veci. Pokiaľ by sa v nich autorka dobre citila, tak niet o čom

galganka
28. mar 2023

Odhliadnuc od faktu, že ti pravdepodobne príde umelá neforemná handra, ak vôbec dačo príde... ak nemáš disproporcie vyfotošopované ako slečna na foto, tak budeš vyzerať veľmi smiešne, lacno, naho... toľko krásnych šiat, aj slovenskej výroby...ale hej, ako píšeš, vkus máme každá iný...

marifu
28. mar 2023
mircalla
28. mar 2023

@marifu Tu nejde o postavu len. Ale o to, ze to nevskusny grc

mircalla
28. mar 2023

@marifu Tieto su ale o dost lepsie, nie moj styl sice, ale su tak o 100% lepsie ako povodny prispevok. Sice sa mi nepacia, ale aspon nemam zachvat smiechu, ked ich vidim

marifu
28. mar 2023

@mircalla tak tie prvé ani mne neprídu v pohode a určite z Aliexpressu by takéto nedošli. Ale mňa prekvapilo, ako tu poniektoré zhejtovali a urazali autorku, da sa aj inak vyjadriť nesuhlas.

tosomja
28. mar 2023

A tie, čo som poslala ja? Všetko je Čína, ale aspoň trošku ináč vyzerajú.

marifu
28. mar 2023

@tosomja mne sa tieto čo si dala sem veľmi páčia a kebyže mam postavu do nich tak si ich aj kúpim.

marifu
28. mar 2023

@marifu síce neviem, kde by som ich nosila, len tak sa promenadovala pred zrkadlom. Z toho by mi všetko povyskakovalo.
Ja by som si ich ani nevsimla, ale cez víkend keď som tie čierne zazrela, tak som sa tak zamyslela, že ci ten tenký pásik zakryje to čo má, však to by žena ani nemohla mať žiadne prsia, mozno také mladé dievčatá.
Je to len taký další úlet a zbytočne plytvanie.

kvetinka75
28. mar 2023

@martul vyštrngala 😂👍

bubka31
28. mar 2023

V sexshope 🤣🤣🤣🙈

alzbeta1301
29. mar 2023

@elizabet173 tak sa mrkni na napr na saty ktoré sem dala @tosomja nepridu mi nevkusne a sú len dlhšie oproti tým čo posiela autorka to že sú tie saty lacné teraz neriesim nebude predsa chodit s cenovkou na chrbte 😃

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3