Kde kupujete dámske topánky veľkosť 42?
Dajte tipy, kde kupujete topanky, ja uz som niekedy zufala z toho, kolko obuvi pobeham a i tak malokedy najdem topanky, ktore som si predstavovala, musim kupit co je a casto aj drahsie ako som planovala 😒 To iste obycajne tenisky, hadam vsetky znacky robia damske velkosti len v mensich cislach, ich 42-ka mi nikdy nesedi a musim kupovat aspon 43, co uz sa povazuje za panske cislo ☹ Ako to riesite?
Cavte baby,
dakujem za tipy - www.andypola.cz je mega, vselico som uz pozrela ale tu su velmi pekne topanky a tie ceny nie su vobec premrstene. Bezne som kupovala topanky za dvojnasobok - objednam a napisem receziu. Zaroven som vam chcela upozornit na www.tallgirls.co.uk, vcera mi odtial prisli sandalky, kt. kvalita je zufala ... idem to vratit. Postovne stoji vela, nemaju free return a ja som sa prave presvedcila, ze to nestoji za to. Co ale stoji za to je http://www.pikolinos.com/ - su drahsi ale mavaju zlavy a topanky, su naozaj pohodlne a vydrzia. Ak sa vam paci ich styl, tak odporucam!
Majte pekny den!
Caute baby,
predam uplne nove krasne nenosene cizmy cierno-tmavomodre,elegantne na asi 9cm podpätku spanielskej znacky Brenda Zaro, velkost 43 , su cele z brusenej koze(semis) a vzhladom na to ze mne nesadli a dnes mi prisli nerada by som prisla o taku sumu ako je 180€ a kedze ma napadlo ze niekto by ich mohol kupit kto ma problem s kupenim takehoto nadmerneho cisla ako je 42-43 tak predtym nez to poslem naspät aby mi vratili peniaze som myslela ze niekto sa mozno potesi a kupi si ich. Ak by ste mali zaujem tak mi volajte 0944 125 661
Su sice drahe ale kvalitne a sexy a tu na Svk take “šik” cizmy v takom cisle len tazko zozeniete, väcsinou maju vsetko sportove.Prikladam fotku tychto krasnych ciziem. Ozvite sa napiste bud sem alebo mi zavolajte kto ma zaujem. Caute🙂
Inak už aj v tescu som našla dámske 42ky,komu teda stačia lacnejšie topánočky. Inak si kupujem len v Deichmanne a skoro vždy vymaknem dáku zľavu alebo posledné kusy veľkých čísel tak je to veľmi cenovo prístupné.
rainee a ty by si ich nechcela?oni su tak o cislo mensie jak 42ojky...fakt su krasne sice drahe ale tak zas vydrzia par rokov a u nas tazko dostat taketo sexy botky🙂 mne su male cize ich chcem predat a objednat väcsie..
@zuzankaaa87 dik nie, také topánočky teraz vôbec nevynosim keďže stále behám okolo detí tak chodím skôr športovo a aj cena je pre mňa dosť nad limit,keďže som ešte na md.
@zuzankaaa87 skoda,ze som to objavila az teraz
Baby,predávam teraz viac topanociek vo veľkosti 42,bežne aj drahšie značky, kuk môj bazarik ak by ste mali záujem.
@klincek
@grettka
@tykat Dik, baby, ale tu Nadmerku mam daleko a nie je to tam tiez predrazene?
@kajka2211
@anos18 Deichmann poznam, sem-tam tam pozeram, ale je pravda, ze tie topanky odtial vydrzia tak jednu sezonu.
A inak ja mam presne 28cm nohu, takze fakt potrebujem 42 a ani o chlp mensie, lebo niektore tie 42 su velkostne ako 41, napr. take Mustangy, tie som uz velakrat pozerala vo vypredaji a vsetky mi boli vzdy male 😖
A mam dost obavy aj o svoju dceru, lebo ta ma v 5 rokoch 32-ky, tak co bude mat ako dospela neviem 😕
Mohli by sa uz fakt spamatat a zacat vyrabat normalne pre baby aj 42, 43, vsak ich uz nie je malo v dnesnej dobe s takou nohou
@sammy áno,tiež mám tento problém s dcérou...má 11 rokov a 41-42 topánky.🤷A zohnať na ňu niečo,čo jej bude dobré (dlhá a úzka-predsa ešte stále nevyvinutá detská noha) je náročné.Aby jej to bolo dobré, nevyzúvalo sa,netlačilo a páčilo sa jej to.A nestálo to majland.

Ahojte, neskusali ste niekto objednavat 42 z bonprixu? zaujimala by ma kvalita a ci sedi na "klasicku" 42? dakujem.