icon

Kde kupujete kvalitné oblečenie?

ellieellie
29. aug 2019

Žienky, dajte tip, kde kúpiť kvalitné oblečenie (dámske) online, môžu byť aj zahraničné stránky, ktoré doručujú na Slovensko. Takú lepšiu strednú triedu alebo ako to nazvať.. nie lacné značky typu H&M, ale ani drahé ako Gant, mám predstavu napr. šaty v cene cca 50-80€.

ellieellie
autor
12. apr 2020

@c_est_la_vie
@roka84 Idem robiť objednávku, ale pozvánku pošlem kamarátke 😉

roka84
12. apr 2020

@c_est_la_vie ok, jasné rozumiem... ďakujem

amanuta
20. júl 2020

Spoločenské a letné šaty som už viac krát kúpila v eshope dany.sk. V našej rodine sa totiž so svadbami roztrhlo vrece. Majú tam aj pekné vzorované pančuchy, A pre partnera som objednala bielu košeľu - sedela mu perfektne, aj motýlika vo farbe mojich šiat. Vrelo odporúčam.

filili
Autor odpoveď zmazal
filili
15. sep 2020

Best Secret, Zalando

magda15
Odpoveď bola odstránená
patricia541
Odpoveď bola odstránená
c_est_la_vie
3. okt 2020

@magda15 ja mám so zootom zlú skúsenosť. Vracala som tam raz veci za vyše 100 eur, samozrejme že sumu mali vyplatiť do mesiaca.
Keď sa blížil koniec mesiaca volala som na zákaznícky, či nemajú problém s účtom alebo čo. Vraj nie a peniaze mi už zaslali, do pár dní budú na účte.
Do 2 mesiacov mi peniaze stále neprišli, tak som tam urobila bordel. Neviem či sa spoliehali že si to zákazník nevšimne... Ale totálne ma nahnevali...

Takže za mňa zoot nie. Mali v minulosti aj dosť finančných problémov, skoro skrachovali. Ale kvalita vecí je väčšinou ok, taká kvalitnejšia fast fashion neokukanych britských značiek poväčšine.

ellieellie
autor
27. dec 2020

Ahojte, kto by mal záujem o pozvánku do Best Secret, už môžem poslať (niekto si tu pýtal, ale mala som pridelenú iba jednu, teraz ich mám už viacej). Akurát tam začínajú zimné výpredaje 🙂 S odstupom času môžem prehlásiť, že práve táto stránka bol ten najväčší poklad, ktorý som vďaka tejto diskusii objavila a ďakujem týmto za tip na túto stránku aj za pozvánku 🤩

martina8888
27. dec 2020

@ellieellie dobré ránko. Ja by som poprosila pozvanku 🙂

basska_b
27. dec 2020

@ellieellie Ahoj, môžem aj ja poprosiť pozvánku, keby si bola taká zlata? Potrebujes môj mail? Napíšem ti súkromnú správu 😊

ellieellie
autor
27. dec 2020

@martina8888 poslala som 🙂

ellieellie
autor
27. dec 2020

@basska_b nepotrebujem mail, odpísala som ti na tú súkromnú správu 🙂

martina8888
27. dec 2020

@ellieellie
@ellieellie dakujem krasne 🙂

mimca77
27. dec 2020

@ellieellie mozem aj ja poprosit? Dakujem krasne 🙂

hlinka77
27. dec 2020

@ellieellie ahoj, ak ešte máš voľnú, poprosila by som. Ďakujem.

basska_b
27. dec 2020

@ellieellie Ďakujeem ❤

roka84
27. dec 2020

@ellieellie dobre ráno, ak by sa mi ušla, budem veľmi vďačná, ďakujem 🌹

ellieellie
autor
27. dec 2020

Poposielala som vám všetkým, ktoré ste si pýtali 🙂 Ak by vám to náhodou nešlo, kľudne sa ozvite 😉 prajem príjemné nakupovanie

sylvine
27. dec 2020

@ellieellie ahoj, ak mas este volnu pozvanku, tak by som si aj ja prosila....dakujem

lucilaines
27. dec 2020

Ahojte baby, ak by ste niektora mali este volnu pozvanku, budem vam velmi vdacna 🙂

ellieellie
autor
27. dec 2020

@sylvine
@lucilaines poslané 😉

helixa
27. dec 2020

Ak je to možné, aj ja by som prosila pozvánku. Ďakujem.

ellieellie
autor
27. dec 2020

@helixa poslala som 😉

lenka7337
27. dec 2020

Zdravím, ak by sa niekomu už neušla pozvánka od ellieellie na stránku www.bestsecret.com dávam k dispozícii môj registračný kód: VDC-ZVQ-ZH8. K dispozícií mám 16 pozvaní. Aj ja stránku vrelo odporúčam, vyše roka už nenakupujem nikde inde.

ellieellie
autor
27. dec 2020

@lenka7337 mám ich tiež ešte dosť veľa, takže kľudne sa ozvite kto chcete 🙂

anda123
Autor odpoveď zmazal
monikamoniak
27. dec 2020

@lenka7337 Ďakujem

90909
27. dec 2020

Aj ja by som poprosila pozvanku. Dakujem velmi pekne