Kde kvalitne diagnostikovať autizmus u detí na Slovensku?
Ahojte viete poradiť kde naozaj dobre a kvalitné vyšetria malé dieťa 3 ročne či nemá autizmus ? Hlavne trenčiansky kraj alebo teda stredne a západné Slovensko ideálne. Odpllorucili nám Adept v Žiline ale čítala som na nich aj nejaké zle recenzie, že istú dobu skoro každému povedali že je to zlautizmis aj keď sa neskôr potvrdilo u niektorých že to tak nie je.
@petruldo a viete mi aj povedať cca ako dlho sa tam čaká na termín ? A či treba aj odporúčanie od lekára alebo sa stačí na vlastnú päsť objednať ?
Lazikova- treba si zavolat a zistit termin, Janosikova- tam objednat najlepsie iba osobne.
Urcite adept zilina
Adept žiadna sláva... pre nich je autista ozaj asi každý.
Ak sa ti chce ísť do Ba tak napr https://klinikacalma.sk/
skús Prešov... ale to je asi ďaleko že... oni sú vraj tiež super.
ale ešte ti poradím, takmer v každom okrese je autistické centrum - opýtaj sa ich vo vašom okrese že kde odporúčajú ...
Adept ZA a potom potvrdiť u pedopsychiatra. A sprav si najskôr testy na autismport.cz.
@zuzanockamt ďakujem skusim aj to ...my sme už jeden podobný test robili pre pediatričku ale keď ja niekedy neviem aku dať odpoveď keď napr niečo robí ale len výnimočne ...napr keď je otázka či ukáže na nieoc ...a ona ukáže ale ozaj raz za dlhšie obdobie ....alebo otázka či sa pozrie keď niekam ukážeme...a ona sa pozrie ale tak na polovicu veci čo ukážeme že proste ako sa jej chce ....tak potom asi aj to môže skresľovať výsledky testov nie ?
Ďakujem všetkým za rady
@hopatko a prosím cez ale číslo ste sa objednávali ? Keď zadám jej meno do Google tak mi vyhodí nejakú kliniku alebo ambulanciu siloe to je ono ?
Áno, to je ona
Ano to je ono, ak sa nedovolas, napis e-mail, SMSku, popis vasu situaciu, pripadne lekarske spravy...

Adept nie, odporúčam Jánošíkova alebo Lazikova Trnava