Kde nájdem jemnučkú bavlnenú šatku?
Dievčatá, moje dieťa už 2 roky spáva s touto "šatkou" ktorú netuším odkiaľ som mala, ale žiaľ presluhuje, lebo každý deň s ňou spí. Nejde mi o dizajn - ale o materiál. Je z ultra tenučkej bavlny. Už sa preto aj trhá ale je veľmi jemná. Poraďťe mi kde to zohnať.
Ja by som pozrela na trhoch, v stánku so šatkami. Resp.v metrazach a si ju osahat. Podľa mňa, ale náhradu dcérka neprijme.
@hipuska dakujem skusim pozriet, chcem to aspon vyskusat, lebo tato satka vyzera uz velmi biedne. Taka hadnricka s dierami. Ale nedari sa mi ju presvedcit na ine, lebo nie je to ten material. Stale aj tak si vezme tu staru.
Možno ešte bambusové plienky. Tie sú tiež veľmi príjemné a mäkké. A ak aj novú kúpiš, možno ju bude treba sprat. Alebo pozri bazár tu na mk. A rovno si prichystaj 2-3 verzie. Mne syn tak mal až do 6 rokov. No a to sme mali plienku z Izraela a tak sme potom horko ťažko zohnali druhu, tiež z Izraela...
Ked nieco zozenies tak to par dni nos, nech ma tvoj pach. A napriklad zviaz s tou starou nech spi tak a potom skus staru odviazat a nechat uz len tu novu ;)
Môžeš pozrieť ci to nemá podobnú štruktúru: https://dakanur.sk/product/141/jednoduchy-losos...

A muselinky doma mame, nie su take jemne ako toto. 😌