Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maca77 mas aj nejaku svoju stranku, alebo torty na FB?
@mizulienka @bzucinka2 Ďakujem 🙂
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.169180...
@dm1 jej tak to poteší ... dúfam že už vás tu zanedbávať nebudem.... len zrazu sa rozbehli objednávky a tak som piekla a piekla a kým som sa spamätala a stihla prečítať kto má čo nové a pozrieť výtvory ostatných, tak už nanovo sa blížil víkend a stále dookola 😅 no už na prázdniny som zminimalizovala objednávky, lebo to sa nedá celý deň s deťmi a popri tom piecť ... aj ked mi je ľúto, že musím niekoho odmietnuť ...
@monika_123 - tak cakaaam na podlozku, daj potom vediet 😵
ahojte baby, myslite, ze sa hodi orchidea ako ozdoba na tortu pre chlapa k 50? 😕 Nechali to na mna a chcem vyskusat urobit orchidku, tak ak sa podari, ci ju tam mozem dat... vytienovala by som ju asi svotlomodrou perletou.
@mizulienka 😉
@petusko ja už som robila orchidee aj tak, že som si nakreslila na papier diely, vystrihla a pracne vykrajovala 😝 😝 a od takej formičkovej sa nijako nerozlišovala. Len sa rozlišovala hrúbka peňaženky. 😀 😀
@maca77 súúúúúperr. krásne. 😵 😵 😵 Keď si pomyslím na naše prvé diela, tak prevracam oči. Ale vtedy to bolo tak, pomaly sa zdokonaľujeme.-Aj keď na Ali nemáme, ale sa približujeme...Si veľká šikulka.. 🙂 🙂 🙂
@petusko pošli foto... už sa teším, niekedy naozaj netreba predražené pomôcky, aj keď uľahčia prácu, ale vždy sa dá improvizovať. Ja som si teraz ako šablonu kúpila v kvetinárstve také látkové - či penové aj antúriu, orchideu a aj nad inými rozmýšľam,pretože len vyrežeš, otlačíš žilkovanie a máš aj bez drahej pomôcky... Majú stááášne veľa druhov kvietkov- treba ísť do VO a kúpiť za pár centov...
@lukika zatial len eshop.
@monika_123 keby to nebolo tak všetko drahé...ale dá sa improvizovať...
@alionuska krásné dorty jako vždy. Moc se mi líbí bílé svatební, chtěla jsem takovou udělat bratrovi, ale jeho skoro žena chce s kontrasty, takže růže budou oranžové. Ach jo. Žirafa je taky super, mé nejoblíbenější zvíře
Holk, co děláte, aby MMF měla rozumnou chuť. Zkoušela jsem si ji teď namíchat a musím říci, že u nás nikomu nechutná, ale mně by se z ní asi dělalo líp než z mléčného. Připadá mi hodně sladká a navíc z ní cítíme ty MM jako chemii. Dělala jsem z trojbarevných z Lidlu, tak nevím, zda to není jimi.
@monika_123 možná to na orchidej, to mám v kovovém provedení.

@maca77 nadherne torty, kazda jedna a ta cista praca, no uplne krasne 🙂