Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@veronkaj ahoj,precitaj si toto bolo by to na dlho,parizsky krem je prevarena slahacka +cokolada,falosny je to íste len vyslahane s maslom http://www.tortyodmamy.sk/forums/kremy/parizsky
baby uz o tom spore nekecajte, lebo admini vam to potom mazu a mna ide rozhodit od zvedavosti ze co zmazali 😀 😀 😀 prave som dobojovala s mojou druhou laliou... teraz som robila kazdy lupen na drotiku... pocujte, ake drotiky pouzivate ked na ne davate lupene velkych kvetov? teda myslim hrubku....
@katulkaaaaaa to je akurat pre mna torta ja som augustova a este aj modra farba moja oblubena 😀
@dada78 ako sa ti krasne podarila sikula 🙂
@dm1 slane prsia som este nerobila,ale chcem skusit pivo a este mam v plane pre nas slane take malinke lebo budeme mat nastevu sobotu tak miesto chlebikov
a tie prsia budes cele potahovat syrom ci salamou?
@mima595 to si krasne vymyslela stou tortou 🙂 to bude pekne 🙂 skus si dat do googla co ti najde alebo na dortomanii popozeraj nic take nemam
@udada - krásna lienočka 🙂 @anjelicek26 - náhodou je veľmi krásna 🙂 @petusko - krásne kvietočky @broucek2 - krása
@dadulik - krásne torty
@tica - krásne
@adka_praha - tiež veľmi krásna torta =)
@yamahafazer - krásna torta 🙂
@veronkaj - Je parížsky krém aj parížska šľahačka. Postupy sú takmer rovnaké, len Parížsky krém sa robí takto: Cukor , smotana, čokoláda a kakaový prášok sa povaria. Po dokonalo mspojení sa pridá stužený pokrmový tuk. Po vychladnutí, najlepšie do druhého dňa s avyšľahá na tuhú náplň. Parížska šľahačka sa pripravuje so smotany, cukru a kakaa.
@katulkaaaaaa - nádherné =)
@dada78 - nádherné
@yamahafazer budem potahovat syrom a "podprda" bude zo salamy
Tu sa admin teda krasne vyburil a pomazal 😕
Mam otazocku, robim kvietky na tortu, mam vykrajovatka na to, celkom pekne to ide, len ci si ich mozem urobit dopredu? Nebudu sa lamat? Neposchnu? Ako ich potom lepite?
@anjelicek26 no oni ked oschnu tak su krehkejsie mne sa vzdy par polame ked si urobim velmi dopredu. A lepim potom pipping gelom lepsie to drzi aj na boku ako vodou
@dm1 - ten gelik som este nevidela, ale kuknem sa po nom... mam tekutu glukozu doma, neslo by to aj tym? To lepi jak das 😀 Hm tak asi pockam s kvietkami na vecer, zatial sa mi chladi krem a aj korpus
😉
ahojte! co to tu tolko povymazavane??? teraz neviem, co sa dialo!!! 😀 😀 😀 nehadajme sa, zivot je tak kraaasny 😉
@lukika
@mizulienka holky moc děkuju, potěší to a moc. 😉