Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte.... robim giga tortu a uz mi je do placu... co sa moze sa posere, co mozem dodrbat, dodrbem... 😢 nechapem zo seba... a ma skoro 11 kil, takze mam nadelaaano az za usami, ked s nou mam manipulovat... 😲 😖
@adka_praha neboj dobre to dopadne. Ja som mala svalovicu ked som robila skoro 15kg tortu veru este dobre 2 dni. je to ostara vlacit to teraz v lete hore dole do ladnicky a z nej
@dm1 des a vzdy sa bojim jak slak, nech ju nevyklopim... 😖 a rozlepili s ami spoje, aha:
... a neviem, co s tym... nechce to drzat... (no nevyzera to celkom moc extra ☹ )
@adka_praha fuha tak to musi byt riadne velka ked ma 11 kg a nie je poschova! ta moja boli 3-posch.stvorce. Jedine co ma napada je dat este dookola na bok a trosku aby presahoval hore pas hmoty akoze mantinel na klzisku
@dm1 😖 nemam uz matros na to do rici... 😖 co mi kusok ostal, som "prelepila" no uvidim, co s tym... ale stvu ma tie kraje, nechcu drzat... no este im to skusim nejak vysvetlit... 😝
@lukika - ja mam krajku ruzovu, ale ked možem poradit, aspon za mna, mne sa s tym tažšie robi, lebo ked to vykrojim, tak sa mi potahovka natiahne a ked chcem do toho odtlacit vzor, tak už mi to nesedi....
radsej robim s tymto http://www.webreal.cukrarskyraj.sk/paskova-kraj...
a ked to chcem mat so vzorom, tak tam otlacim z tohto: http://www.webreal.cukrarskyraj.sk/struktur-fol...
alebo ja mam aj foliu floral...ta je viac "nacackana"
@lusil2005 - aj tak som skusala, ale to iste, ked som otlacila, znova sa hmota natiahla a nenapasovala som vykroj...ale !!!!!!ja som to skusala na RDI a ta je dost makka a natahuje sa...možno na inych hmotach to bude v pohode....
@jakelina - na tortu celu som este neskusala, len na malych kuskoch, tak neporadim...len ta cena je pohodova, preto som vzala aj drevo, aj arabesky, aj floral.....
@mima595 ma sa to robit tak ako lusil pisala ale z RDI to urobis jedine v tom pripade ze ju vyvalkas na tenko a nechas dost obschnut inak nemas sancu veru. Ale s inymi hmotami to ide dobre
ja som prave dokoncila slane prsa a pouzila som tam aj tuto listu ked sme ju spominali a ze ju vobec nepouzivam 😎
ludkovia,ten pes sa mi nehorazne poti na tom vlaciku 😠 jediny je z PDT,lebo som mala namiesanu hnedu uz skor,no ale idem ho prerobit! 😝 tak ako ja chapem,ze soferovanie takeho vlacika da zabrat aj psovi,ale zas az tak sa mi potit nemusi! 😀 😀 😀
@dm1 @mima595 normálne ste ma zneistili neviem či si to mám objednať ked sa s tým blbo robí myslela som si že to ide ľahko že sa to otlačí a zároveň vykrojí ako s formičkou a potom už len šup na tortu a
tú fóliu máš super cenu len či sa to teda na tú tortu dobre obtiskne lebo ked poťahuješ tak to nemá predsa obschnúť
@adka_praha - krásna tortička a inšpirovala ma.
@lussy23 dakujem... 🙂

dakujem vam za vsetky liky 🙂