Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alex21 daval to sem niekto iny, ja som ho len skusala a je fakt bozsky! tu je receptik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28061
Ahojte, zase krásné dorty tady přibudly, všechny jsem polikovala a na posledních stránkách mě velice zaujal ten hřib od @tica a ten bazém od @vlada111 super...
@lukika promiň, nebyla jsem tu v pátek, ale holky ti poradily, jak s tou lištou, snad se ti to podařilo, já to dělám buď v celku nebo napojuju, není to vidět a super postup dávala @dm1 na tu krajku z té lišty, to by mě nenapadlo, že to z toho jde, ale vypadá to pracně, no výsledek stojí za vyzkoušení
@tica krasny hribik!!!
@katulkaaaaaa ďakujem 🙂
@mia114 nechavam sa inspirovat tvojou krtkovskou tortickou, tak som domodelovala aj zajacika, a este tu mysku by som rada, ale to donesiem k oslvenkyni az ked davidko vstane 😉 . Inak krasne postavicky formujes, tvoje nie su take strnule ako moje, mam dojem, nl, co dodat, si sikulka 😉
no na tej foecke sa este dost odraza blesk od zajacika tak skusim pridat inu fotku 😉
@vlada111 Ta je genialna ,fakt krasna 🙂
dakujem vám kočky,potešili ste ma svojim ,,páči sa,, 😀 😀
@tica - krásny hríbik @gabika11 - nádherná @dadka212 - krásne tortičky a obdiv. Ja by som 5 toriet nezvládla za víkend a vy máte ešte k tomu malé detičky. Klobúk dole. @vlada111 - prekrásne
@gumkacka1 - peknučké tortičky
@anibas - nádherné ruže
@daducha - prekrásne
@graziela to je krásna tortička! A synčekovi všetko naj, veľa zdravíčka
prekrásne kvety, ale bez postupov 🙂
http://www.juliacakes.cz/index.php/cs/imenudorty
kočky potrebovala by som poradiť, idem robiť svoju 1vú svadobnú tortu, bojím sa toho ako čerta 😅 len chcú kombináciu bielo zlatú, chcela by som kúpiť farbu resp. perleť, lesk? zlatý, ale vôbec neviem aký kúpiť.. 😒 vedeli by ste mi poradiť? 😕
@eliska22 - nie je najjednoduchsie spravit tortu bielu, zlate kvietky, dekoraciu a cele to zastriekat zlatym sprejom?

@tica ale bez červíka by to nebolo ono 😀