Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ved ja len pre istotu ved to poznam tiez som na materskej 😀
@dajna11 krasna lalia a ako si zlepovala lupene? mala si ich v nejakom formovaci?
@mizulienka najprv som to poskladala a nechla preschnuť na obrátenom maličkom poháriku,aby tie lupene na spodku boli ohnuté......a potom som to vložila do užšieho hlbšieho pohárika.zlepovala som to bielkom,no snád to vytuhne,lebo ešte nieej celkom tvrdá.
@anjelicek26 toje krasa, snad ajme sa raz podari take cosi vykuzlit 😉
Mozem sa spytat, rozmyslala som spravit Saske pre jej triedu este tortu na koniec skolskeho roka, co takeho by bolo vhodne? Knizka? Kvety? Nejaky napad? Najlepsie s fotkou prosimmm 😅 Posledny den maju 16.7. a ja potrebujem nastudovat, ako sa nieco take potom robi 🤐
@anjelicek26 krasna 🙂
@anjelicek26 a co tak slniecko alebo lienku? 😉
@bzucinka2 - obidve su krasne, takze c. 1 na zozname - dokupit taku okruhlu formu 😅 Uz sa na to chystam dlho 🙂 Ich je v triede 16 + 2 ucitelky, to by snad slo aj s tym slnieckom, ako sa to robi? Asi idem fotopostup niekde pozhanat. Aj ked teda ja a kreslenie, netusim, ako mu tu tvaricku spravim. Ta lienka je tiez nadherna, dokonca mi to prijde jednoduchsie, ako to slniecko, ci sa mylim (?) Ale deti by urcite otvarali oci.
@anjelicek26 ja som robila aj lienku aj slniečko v nerezovej miske 😉 lienke aj hlavu v malej miske a telo vo väčšej
@anjelicek26 presne tak stacia ti nerezove misky, alebo tie sklanene, ohnovzdorne a kreslit nemusis, mozes urobit tvaricky z marcipanu 🙂
@katulkaaaaaa krasne obe 🙂
@anjelicek26 kraasny kosiik 😵
@katulkaaaaaa super torticky 😵 topanocky su roztomile
@dajna11 krasna lalia 😵 ja som robila laliu na drotikoch a islo to celkom pekne spojit dokopy 😉 a tie bodky som ja robila paratkom, som ho namocila do gelovky a robila bodky 😀 ako si robila ty?
@andriss23 super flasa, ja som chcela robit min tyzden flasu uz som ju aj mala vytvrdnutu z hmoty a nakoniec sesterka aj teta ze mam radsej spravit dedovi prsia 😠 tak som robila korzet
dievcence chcem sa spytat, kto robil loptu, robili ste ju normalne z korpusov alebo ste niektora robili loptu aj z puncoviny? citala som na TOMe, ze niekto normalny korpus upiekol, zmiesal s coko kremom a vytvaroval loptu a tak potiahol...som u nasich a zistila som, ze nasi nemaju taku nerezovu (sklenenu ) misku aku potrebujem 😠
@cicimotinka dnes mi prisli kostice, dakujem moc, su super 😉
@katulkaaaaaa krasne obidve, nech sa starky rychlo zotavi 🙂 krasne ruzicky aj balerinky, ako si robila to take nazberakene po obvode tyc baleriniek?
@mizulienka dakujem 🙂 to som robila pomocou kliestikov 😉
@bzucinka2 dakujem od teba to velmi tesi 🙂 uz som sa davnejsie chcela opytat ako ti to stihas s dvomi malinkymi detmi?
@mia114 dakujeeeem
@katulkaaaaaa ty balerínky jsou úžasné! a super růžičky, jenom ty střední kuželíky si příště pořádně obtoč, aby nebyly tak vidět uprostřed a bude to dokonalé 🙂 to je čokoMMF?
@anjelicek26 fakt krásný košík - tolik různých druhů květů, ty jo! a tu vílu jsi sama modelovala? krásná
@dajna11 tak lilie jako živé, ta druhá ještě hezčí!
@andriss23 krásné a ta trojka nevadí, když se to opravilo! 😉
@bzucinka2 tolik dortů a všechny krásné! 🙂

@dm1 mozem aj ja poprosit ten postup na futbalku? do IP ti poslem mejl .