Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte babulky potrebujem poradiť chcem upiecť farebne cesta a neviem či použiť gelovky abo praškove farby. diky
@gajana1 - ja som uz skusala jedno aj druhe, praskove farby su take jasnejsie, ziarivejsie po upeceni, tot aspon moja skusenost.
@anjelicek26 diky a cesto si ake robila klasicky piškot? lebo ja zvažujem cesto na mramorovy
@gajana1 - mramorovy korpus som robila aj ja, par stranok dozadu som davala aj fotku, ako to vyzeralo 🙂
@anjelicek26 diky skusim pozrieť
@lussy666 tak to bys měla vidět můjj první pokus 😀 ta tvoje je parádní 😉
@mizulienka díky, tak se podívám příště v kauflandu, a kde to tam mají? já myslela, že někde v mražáku u zmrzlin nebo to není mražené?
@mizulienka ja by som na svadobnú tortu dala v tomto teple varený krém - falošný parížsky, salkový
@marci2305 Alena Strbova...ale skus kliknut priamo..mozno sa tam dostanes takto..🙂
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.176960...
Ak si mala moc makku hmotu,mohla si si ju zahustit s cukrom🙂
holky chci dělat krém podle tohohle receptu, ale množství mléka se mi zdá poněkud málo.....opravdu jen 0,6 dcl mléka? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28061
nemá tam být 0,6 litru?
ach baby, nejako sme to vcera zakrikli... som sa vytesovala ze tento tyzden zmaknem jednu objednavkovu torticku a danove priznania a hotofka, a dnes ma kamarat uprosikal na promocnu velku tortu na PIATOK!!!! cize na pozajtra robim dve torty, a do toho DPH priznania. uff zas budem mat spuchnute nohy 😒
@lusil2005 ahoj........ty jsi dělala ten kokosový dort,neporadila bys mi s tím krémem a množstvím mléka do pudinku, asi se ptám jako tele, ale jen se chci ujistit, abych neudělala nějakou blbost 😅 😅 no a co se týče těch dortů, v tvým stavu už bych dávno vyhlásila stop stav na objednávky
@lencza oh prepaaac, neklikla som na link takze som nevedela ze sa pytas na plnku ktoru som uz robila. jasne, ma tam byt 0,6 litra 😉
no a je mi tazko odmietnut niekoho, ved len minuly tyzden som dostala prvu objednavku! 😀 😀 😀 ale tak - myslim si ze porod by bol dostatocnym dovodom pre zrusenie objednavky 😅

@lussy666 sklamaná? veď je pekná a prvý pokus a hneď jednotka, paráda 😵