Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky a tie postavicky su tazke?
@dm1 ahaaaa takze to robis vlastne postupom: chlieb, pomazanka, sunka, pomazanka, chlieb, pomazanka, salama, pomazanka, chlieb....... a tak dalej. juj cim dalej tym lepsie! 😅
a ten syr si tusim spominala ze davas na plech mierne ohriat a prejdes tym valcekom ze? rozmyslam ze by som skusila roztopit ten eidam v sacku, kedysi sme tak robili roladu syrovu... a keby to neslo, tak skusim roztopit ako si vravela.
jej ozaj, a ako sa dopracujete k tej etikete so znackou piva ktoru prilepite na pohar? 😅
to by aj mna zaujimalo
@jakelina http://www.zvonimira.cz/Biopotraviny/Pomazanky-..., výhoda je, že to není mražené, takže se to dá objednat po netu, ale nevýhoda je, že je to strašně drahé, takže to asi nebudu zkoušet...
@mia114 já jsem měla WI i SFV, obě hmoty super, ale SFV mi přišla ještě o trošinku lepší, rychleji schly růžičky a není tak měkká a je levnější a má více příchutí 🙂
@vejinka já dávám pod potah i nutelu, ale nesmí být tuhá z ledničky, trošku rozehřát, pomazat a je to, chutná mi to více, jak máslo s cukrem, tuhne to pěkně, potah na tom drží.
@anibas dakujem za pomoc,kocke som sice povedala ze jej tortu nespravim ale podla tvojho navodu myslim ze by som to zvladla,tak som jej preposlala foto ze ak by takuto skusim 😉
@dm1 je to taký malý obchodík, majú myslím z každého rožku trošku, pani povedala, že bude objednávať podľa dopytu... 😉
A dneska jsem si zase po delší době objednávala hmotu a pomůcky, brala jsem si SFV malé balení, na zkoušku SFF, 2 prachové barvičky, jednu sadu patchwork krajek, modrou sadu kostic a vykrajovací lištu a hned je i to s poštovným tisícovka.... chtěla jsem si udělat radost, ale nakonec jsem z toho taková rozpačitá, neobjednala jsem si ani všechno, co bych chtěla, a tolik peněz, cítím se až provinile, když ani nepeču na zakázku...doufám, že to aspoň budu umět použít ten patchwork 😅
@lusil2005 jj presne tak aj na tom plechu. ja som naposledy skusala aj v tom sacku tie prsa a tiez to slo. A etiketa sak normalne kuk drahemu pivo domov a odlep z flase 😀 . Drzi to samo ak to das hned na ten teply syr pripadne pomazankou. A vacsina vykrajovacov na marcos funguje a jna syr, salamu - myslim pismenka, kvetinky a tak tak mozes pouzit

@dm1 bol pudingovy ale tusim tam zaslahalo lando