Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212
@katulkaaaaaa no ja tiez nemam na to nervy.. na tie technicke... no v poslednej dobe len take robim a uplne ma to odradilo od pecenia 😝 3D ma bavia,ale len zvieratka! 😀
@jakelina je uplne nadherna!!! 😵 😵 😵
@bzucinka2 no ja som nevedela,ze co budem piect,len som pani slubila asi pred mesiacom,ze upeciem aj pre druhu dceru.no a ked prisla a vytiahla z vrecka obrazok s notebookom,skoro ma slahlo. ale som jej slubila,tak som nechcela byt hnusna... 😝 len som nevedela,ze to bude notebook. som si myslela,ze dievca take nebude chciet,ale spojila to aj so synovymi narodkami a to mi zamlcala 😠 😀
@zdenallicka jsou krásné
@jakelina Díky..🙂 Ten HD mi dal teda zabrat..😝
@mrka2 tak parada, ja sa vzdy pytam co to ma byt dopredu, tento tyzden ma bude cakat traktor 😝
@jakelina krasna 🙂
@zdenallicka suprove 🙂
@zdenallicka a aka ma byt velka? keby slo o malinku tak ja som robila lienky z babatka 😉
No, ona má být takhle velká.. :( A já ani miminko nemám.. Podle mě má aspoň 40cm.. Ten list vypadá veliký...
@mariann2 - perfektné 😉
@79zuzana - jéééj, veľmi pekné torty, tá ružová je super 😉
@lusil2005 - no mne sa "prsaté" torty až doteraz nejak moc nepáčili, lebo tie odhalené bradavky ma nejak neuchvátili, ale táto tvoja je super, ukladám pre inšpiráciu, lebo je sexi a krásne urobená 😉
@tica - super, nádherná lienka 😉
@anibas - kráááásne tortičky, tá s bocianikom je neskutočne pekná 😵
@jakelina Všechno dobré..🙂

@vinka rozmer ti teraz neviem povedať lebo nie som doma, ale keď prídem tak ti napíšem aj rozmer (ale v podstate sú tie topánočky také veľké ako keď si tú šablónu vytlačíš na A4).
Tak č.5: je spodok topánočky, č.1,2: je bok topánočky (ja mám tie boky vyrezané v celku, teda mám ich spolu z jedného kusu), č.3: je jazyk, č.11,9: je spodný lem okolo bokov topánočky, č.10: je krúžok na boku v hornej časti. Č.4 som ja nepoužila, to sa používa keď robíš tenisky, to sa dáva na to č.3 a č.6 sa dáva do zadu kde sa ti spájajú č.1,2 . Tu je aj postup na botasky http://kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/4736.htm...
Snáď som to napísala zrozumiteľne 🙂