Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa ja poťahujem z PDT a kvety Velvet resp. Flower
Baby všimli ste si na TOM reklamu na nový obchod Judit ? Vypichovače cca 5,50€ a zn. ZINUO 😕 🤐
@zdenallicka -wowo nádherná torta a ten kvet! @lawli - nádherná
@katulkaaaaaa - nádhera a ten motýl!
@katulkaaaaaa kati ja robim s PDT a special a som spokojna hlavne aj cena super teraz ma vyslo 5kg 21eur
@anibas ano vsimla som si ale ceny nema dobre
Tu je moja dnesna tortula, nechali to na mna, tak podla mojho vkusu 🙂
kočenky,krásne ránko...nemáte nejakú inšpiráciu na tortu tank,alebo ejakú s tankami?vojensku?
@katulkaaaaaa smartfles velvet a flower jsou super na modelování a na květy, ale na potahování je mi to líto, tak potahuju z mmf, ale taky mě to nebaví.... jen já toho nedělám tolik, tak se to dá, ale na potahování se dá použít i nějaká levnější hmota, měla jsem například RDI, barví se krásně, je měkčí, takže super na vyválení a na potáhnutí a je levnější. 1 kg RDI by ti mělo vystačit na potáhnutí 2 kulatých dortů 26 cm. Smarflex velvet 1,4 kg ti vyjde na hodně ozdob
@katulkaaaaaa paraaadna 🙂
a co si spominala, ze buduci tyzden mas 7tort? tak to by som ja urcite nezvladla...
@reruna ta je nadherna, krasne farby si zvolila a auticka uplne krasne.
@katulkaaaaaa super kurz a ten motýlek to je nááádhera 🙂
@mizulienka no skúšala som a dlho som ju schovávala,ja málo pečiem 😀 a teraz máme s mamkoui narodky.tak sa zužitkjue
ja mam na buduci tyzden zatial dve,ale na 23 mam 8 a ztoho je jedna trojposchodova a jedna dvojposchodova tak dufam,ze to zvladnem lebo tento tyzden som toho mala dost
@dajna11 pre teba par foto inspiracie
Vy jste se teda tento týden činily 🙂 nádherné dorty, všechny svatební jsou překrásné 🙂 i ostatní, to jsem se pokochala, jste všechny moc šikovné 🙂
@yamahafazer si poklad ,dakujem.

@lucula73 mooooc dakujem za radu ano pozerala som to 7kg balenie...a pasta dama 5kg aj tak velky rozdiel cenovy asi mi nezostava nic ine len skusat 🙂