Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka tak si to nejak predstavujem aj ja 😀 a potom, keď to budem dávať dokopy, tak tam dám ten pás, aby to už bolo v kope a tie struny 😝 tie struny chcem robiť zo silonu, čo je na ryby 😝 prečo si ľudia vymýšľajú také hovadiny 😒
Ahojte 🙂 Chcela by som vas poprosit o radu. Chystam sa piect tortu s tort. oplatkou. Co sa dava pod nu? a bola by som rada, keby ste mi prezradili coho sa mam vyvarovat, alebo nejake tipy a grify ako nic nepokazit a aby bola torta dokonala. dakujem 🙂
@cicimotinka mnam a to su normalne jablka niecim plnene?
@mrka2 hej, vydlabané, naplnené, upečené a ozdobené... rada ich robím, je to rýchle, milé, chuťovo dobré... 😎
kočky vy ste také šikovné...nejaké inšpirácie na tortičku v tvarre 1 by ste nemali???
Ahoj, krásné dortíky máte opět 🙂 !
prosím vás nemáte uložený postup na mašinku malou celou z hmoty?
A ještě se chci zeptat na nějaký krém bez mléka pro holčičku, co má intoleranci laktozy a alergii na BKM zároveň - všechny krémy, co znám jsou bu´d s máslem, šlehačkou, tvarohem nebo mlíkem... 😲
@reruna http://eshop.timidekor.cz/masinka-tomas.html
no este to tak, to by som s tym zabila pol dna a na to nemam cas. myslim to vypichovanie spendlikmi
@dadenka1 asi sa nebudem mat moc cim chvalit, prvy pokus..ked tu vidim tie diela... 🙂
@tortelinka vůbec se neboj, já jsem moji první hrůzu taky dala sem pro zasmání 😉
torticka je upecena, naplnena tvarohovym kremom, potriem ju maslom s cukrom..myslite, ze ju mam potiahnut az zajtra?tie ozdoby mam nalepit bielkom alebo cim? mala by tuhnut? a ked bude potiahnuta, ma tiez nejako tuhnut? dik za rady, viem ze sa pytam ako blba, ale je to prvy pokus
@mizulienka myslis tie perly?
@lusil2005 ano 🙂 si objednvala aj nejake lana bordury, ci nie?

@eliska22 no kazdu cast budes robit samostatne a samostatne aj potiahnes, tak si to predstavujem ja,ale neviem, ci si to nezjednodusujem 🙂))