Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@cicimotinka mňam 😀
dakujem dievčence.....
Ahojte,
pridavam svoju tohtotyzdnovu a utekam spat.Vyrazame rano o 4 tak nech sa aspon trosku vyspim.Ceski Tintovia teste sa, idem k Vam na nakup 😀 .Torticka je presne podla zelania zakaznikov.
Baby? Ja mam uplne sprostu otazku... Prvy krat robim parizsku slahacku z cokolady na varenie. Doteraz som vzdy robila len z mliecnej alebo bielej. Mam tam dat aj cukor? Nebude to malo sladke ked tam bude len horka cokolada a slahacka? 😕
@daducha nádhera🙂 a čím je to potiahnuté? hotovou hmotou alebo vyrábanou?
@pristela krasne torty, uz si tu dlho nebola.
Mozem sa spytat, z coho je robena ta osnova a noty a meno na tej coko torte, vyzera to super.
a tie volaniky na tej PSP si robila rukou, ci mas na to vykrajovacku? dakujem
@lusil2005 ja teda cukor vobec nedavam mne to chuti take ako to je a ked aj taku robim niekomu tak sa pytam ci ju che sladku zatial nechceli a na mna je dost sladka
baby ktora si kupujete PDT special tak som si ju prvy krta objednala ,ze vyskusam a ona sa mi zda viac biela oproti smartflexu
@yamahafazer a uz si s nou aj potahovala? cenovo je oproti smarflexu ovela vyhodnejsia, nevies, ci sa aj dobre farbi?
@daducha nadherna torta 🙂 tak si oddychni na dovolenke 🙂
@mizulienka vcera mi len prisla tak ju chcem vyskusat na tieto torty co mam tak uvidim,ale az tak vyhodne sa mi to lacnejsie nezda lebo smartflex mas 7kg a PDT je len 5 kg a ked si to zoberies aj s postovnym ked som si to preratala vychadza mi to len o 1euro na kg,ze je lacnejsia 😒
@yamahafazer aha vidis, tak to ma nenapadlo, ze to je vlastne iba 5kg balenie..hmm tak som aspon zvedava, ako sa s nou bude robit 🙂
@mizulienka aj ja som chcela len vyskusat tiez aka bude este som ju nemala a zda sa mi meksia a belsia a chutovo je dobra

@mrka2 a jakou pilku máš, asi si taky koupím.