Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 uzastnaaaaaaaaaaa!!!!
@katulkaaaaaa No to fakt naserká - to akože kde sa fláka ten kuriér, keď si vtedy písala, že to už má on. Nech ti dajú na neho číslo a poriadne mu vynadaj a nech fičí za tebou, lebo inak hradí celú tvoju zásielku. 😠
@katulkaaaaaa v prvom rade sa mio mau podarili.Paradicka.V druhom rade by som asi dakoho klepla a v tretom rade nemozes zarabat v dom.pekarni alebo v kuch.robote?Ja robim v pekarni i ked nie MMF ale FMM
@katulkaaaaaa ja keď potrebujem súrne tak objednávam z pečeniehrou, minule som aj telefonicky objednávala a na druhý deň všetko doma, síce tam je pdt o nejaké 2 eura drahšia, ale zas kuriér je 3,80 tuším...takže to vyjde skoro rovnako...
ono asi ide aj o to, akú kuriérsku službu kto využíva...
@katulkaaaaaa urobila si ich svetových, wau, musím to ukázať mojej malej keď sa zobudí 😀
@katulkaaaaaa krásna tortička a klobúk dole, toľko toriet a zarábať MMF 😕 😕 😕 😕
@katulkaaaaaa to ti verím, fakt klobúk dolu kto robí s mmf...ja by som to nerobila ani za svet
@zlatat ja objednávam aj z cukrárskych pot. ale dávam si to poslať poštou a vždy to mám na druhý tretí deň, ja som akurát na farby z cakedecorations čakala skoro mesiac 😖 odvtedy som tam nič neobjednala radšej
@dadka212 presne aj ja som z toho obchodu raz dlho čakala na balíček, tak potom som prestala odtiaľ objadnávať. Ešte formičky sú dosť pružné, a ak aj niečo nemajú, tak mi volajú a pýtajú sa, či chcem niečo iné namiesto toho, alebo či mi majú balíček bez toho poslať a tiež mi to príde pomerne dosť rýchlo.
a este zeny ja mam najs skusenost s t formaxom.Dokonca mi raz automaticky zadara poslali kuriera tak to bolo uzasne
Ahojte pekarky a cukrarky. uz dlhsie vas tu sledujem, krasne vytvory mate, klobuk dole 🙂. Potrebovala by som od vas radu. Kedy davate maslovy krem pod potahovku? pred tym, ako idete davat potahovku alebo ked davate krem dovnutra? mam v tom troska hokej.
@mizulienka @vlada111 ja som tiez piekla ten korpus od Bohusa a tak isto mi tie boky vobec nevysli. vnutro da sa povedat ok, ale tie boky ... no katastrofa. uz ho asi piect nebudem 😒
@katulkaaaaaa jako že ho vůbec neposlali? kdyby to šlo poštou a jen to ho dnes nedovezli tak bych radila zajít na poštu a poptat se po něm (někdy doručují nebo dávaj oznámení do schránek až další pracovní den) ale takhle nevím ☹ a co jsi v něm měla? něco co nutně potřebuješ na ty další dorty?
@margotka7 pokuď toho nemáš hafo jak někdy holky tady 😉 tak za sebe radím jeden den si upéct korpus.. druhej den ho naplnit a potřít po povrchu a až třetí den ho potáhnout a dozdobit... 😉
nejen že si ušetříš nervy (bordel v kuchyni, nestíhačka, nebo když se něco nedaří), taky navíc "ušetříš" čas (než to dělat všechno najednou) a ten krém ti stihne přes noc krásně ztuhnout a tím pádem se ti ta dorta bude i líp potahovat 😉
@lusil2005 @bzucinka2 @zlatat @katulkaaaaaa - nádherné torty, kočky =)

tu je prva z mojich dvoch vcerajsich... auticko Mater