Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alionuska Ahoj alionuska...ja som robila prvy krat tento typ toriet a prave s marschmallow cukrikov od jojo...skoda,ze som si tvoje rady neprecitala skôr...cesto sa mi nenormalne lepilo...a pokial som to natiahla na tortu,zvysok mi stvrdol a ledva som spravila ozdoby... ...ja mam takyto recept...dva baliky cukrikov,2PL vody,1ML citrondeka v prasku,rumova aroma a kusom cery...do roztopeneho pridat 400g cukru a potom este 200g....Tieto cukriky nenavidim,ale nejakym zazrakom mi tento fondan chutil...a kazdemu,hlavne detom....A este otazka...ako spravim viac farieb z jednej davky cukrikov....farbivo môzem pridat aj do uz vypracovaneho cesta?keby chcem tri farby...alebo musim nanovo roztapat s inou farbou...??dik za odpoved...
Nenašla by se tady mezi vámi nějaká šikovná slečna či paní, který by mi udělala dort dle fotky za rozumnou cenu? Okres Opava a Ostrava. Předem moc děkuji za nabídky 😉
@kvisadlo - ja davam len trosku citronovej stavy a 1-2 PL vody, podla mnozstva, ale ziaden tuk 😕
jej kocky dakujem.Este asi nikdy mi na koni nesvietilo ze 26 ludi na mna spomina.Este raz dakujem :-*
@ikula2 Krásné... 😵 Jak jsi dělala ty šišky?
@vlada111 http://www.melody.sk/text/nase_produkty/zakusky... tu dala foto anjeliček 26 😉 to fakt nikto ten zákusok nepozná?Ved je starý jak naša republika 😉 😉 😉 😉
Dakujem za vsetky likey🙂)))
@katulkaaaaaa - podarení minony =)
Ahoj baby, ja sa nevenujem tomuto umeniu, ale chcela by som dat urobit dcerke tortu k 1. rociku. Mame znamu cukrarku, lenze pochybujem, ze ta by dokazala vytvarovat takehoto klauna ako na obrazku. Nemate prosim nejaky tip, kde by som ho mohla pozhanat a aj tie palicky vpichnute do tej torty. Dakujem

@petusko nádherné a superné majú v Kauflande 😉