Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela ale to furt neni tiramisu ale mascarpone z banoveckych 😀 😀 😀 a je to dobre? ja som tiez rozmyslala ze to skusim... inac - perfektny recept na domace mascarpone - len to musim vyskusat 😕 http://kajman.net/recepty-na-zakusky/51-domaci-...
@lusil2005 no je mi to jasne, ale bolo by blbe napisat plnka: banovecka 😀 v poslednej dobe som mala hodne tiramisu tort a toto chutilo presne ako tiramisu 😝 , dat nazov mascarpone ked tam vobec nebolo 😀 by bolo divne keby vysvetlujem ako som ju robila, co som aj vysvetlovala bo chceli receptos 😉
@pristela tak mascarpone samo o sebe je podla mna zatuhnuta slahacka 😀 😀 😀 ma to chut uplne jak slahacka. ale zas - ked niekto chce tento mascarpone recept, bojim sa tam dat banovecku - prave preto ze je to mascarpone plnka 😅 preto to chcem skusit spravit. zas tu plnku nechcu tak casto. respektive - ja ju tak casto neponukam 😀 😀 😀
Babyyyy co ste robili so strukt. foliou, poradte ci sa z toho da urobit bok okruhlej torty.... 😅 Nieco ako cokotransfer... ze by som to vyliala, polotuhe nacapila na tortu a po zatuhnuti dala dole tu foliu... Slo by to?
ahoj. můžu poprosit o radu? když dělám korpus, ze 150g hladké a 150g polohrubé mouky, a chtěla bych přidat ořechy (150g), kolik ubrat mouky, jakou tu mouku mám nahradit?
Prosííím o radu skúsené cukrárky, pod marcipán musím potriet tortu maslom vymies. s cukrom ...... musí to byt maslo kravské, alebo Palmarin, alebo Hera????? prosím ..... torta ma čaká .... 😔 😕
😅 Díkes, idem teda do Lidlu, aj tak musím po malú do skolky 😅 VDAKA 😉
@lusil2005 ano daju len musis dat trosku hrubsiu vrstvu coko aspon ja tak davam odstrihnut si presne z folie pas aky potrebujes a potom dat ked trosicku zatuhne na tortu. Nevyhoda je ze to musis odrezat ten pas. Alebo mozno ani nie mozes dat hore vselijako a potom zrezat do roviny horucim nozom ked vychladne. Foliu stiahnes dole az ked je to stuhnute

@dadka212 oki tak idem zavolat tete ze pridem ja a nech prichysta aj moje veci 😝