Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
pomôžete mi s tym parížakom prosím ☹
baby potrebovala by som radu... chcu odo mna, 25 pneumatik (priemer 10 cm) a jeden kabriolet, vsetko samozrejme ako tortu.. kolko mam pytat??? 😨
baby co spravite ked vam vide vecsia torta?povedala som predbezne okolo 25e a teraz mi vychadza az 32e...robila som znak motorky ducati,mna tak nebavia taketo torty:(
@katulkaaaaaa urob kompromis skus pytat 30+
@katulkaaaaaa no zalezi ako sa dohodneme. ked chcu tortu DO 30 eur tak nepytam naviac aj keby som sa sekla o kilo. Ak chcu cca. 30 eur tak +/- 5 eur mam rezervu s ohladom na vahu
@anibas tak neskoro som citala, uz som dokoncila moju druhu tortu v zivote 😅 na fotke je este sem tam skrob preto je ta siva taka flakata, ked som to pretrela mokrym stetcom, bola super
Druha torta hotovaaaaa! Ale foto dam az zajtra 😖 Korpus na dalsiu prichystany, vytvarovany, parizska slahacka sa chladiiiii. Juj milujem stresssss! 😀
@alenv Já jsem mořské dno dokončovala až po potažení a vychlazení dortu.., měla jsem ho na lince a dělala a lepila ozdoby přímo.. mléčný marcipán tuhne prakticky hned... 😉
@zdenallicka takhle to mám v plánu tak snad se povede díky 😉
tento týždeň jedna tortička, skúšala som robiť slona podľa dortomanie, len mi akosi to telo je malé, asi som mala ešte väčšie koliečko vykrojiť http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=421&...

@jakelina jj díky, chtějí cokoli bez másla, tak snad už si nějak poradím, potom sem dám zase fotku... 🙂