Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela sa ti nezvala ta pani ci sa im ta torta s oplatkou hanny pacila?lebo co si dala tu foto co ti poslali no tak tvoja je ina nadhera to vobec by nemohla byt nespokojna
@yamahafazer v tom kokosovom kreme si pouzila Dr. oetker Ole? existuje aj kokosovy alebo nejaky iny puding. Inak kombinacia kokos ananas je uuuplne ze mnam, najma v podobe Pinacolady 😀
@zuziq ano ten som pouzila kokosovy a tam na nom bol ten recept s ananasom tak reku vyskusam
a este maju vanilka a cokolada
@zlatat tam su super navody na tie zeleniny ja budem jednu robit slanu v novembri tak popozeram niake inspiracie dakujem
@yamahafazer náhodou som to objavila a fakt sa podľa toho dá niečo vykúzliť 🙂
Ozaj kočky, nemáte náhodou uložené nejaké inšpirácie na rytiersku tematiku? Mám na piatok urobiť kamoške tortu s nejakým rytierom s mečom a 3-hlavým drakom ... nehovoriac o tom, že torta má byť okolo 21 cm priemer 😒
@yamahafazer jaaak ze sa ti nepaci kokos ananas? ved pinacolada je strasna mnamka!!!
@lusil2005 kde si citala,ze sa mi nepaci?praveze je super na chut som pisala len sa mi to zdalo divne ja som taku kombinaciu este nikedy nejedla a ja ani neviem co je pinacolada 😅
@yamahafazer to nemyslis vazne!!!!!! pinacolada je uuuuzasny ananasovo-kokosovo-smotanovy drink! http://koktail.sk/koktaily-a-ine-napoje/pina-co...
@lusil2005 ja vobec nic nepijem ani na oslavach mne nechuti ani vino ani nic take jedine pivo poznam a rum do toriet,ale to tiez nepijem jedine ked ideme s muzom na pizu a on si da pivo vtedy tak si dam glg a to staci a co si otvorime na silvestra sampanske aj to mi staci glg a uz sa mi hlava mota 😀 ja som skoro ako nealkoholik takze ja nic taketo napoje nepoznam
@yamahafazer ja neznasam tvrdy alkohol, akykolvek. a tiez mi vobec nechuti vino a do tohoto tehotenstva som neznasala aj pivo. teraz ho milujem, ale len nealkoholicke. alkoholicke mi nechuti 😅 ale miesane drinky by som mohla do nemoty! 🤐 cele leto (ked zrovna niesom tehotna alebo nekojim) ficim na mojitach a pinacoladach 😝

@zdenallicka ja som robila ten kokosovy traseny,je to len ten puding bez varenia kokosovy a jedna slahacka a ananasovy kompot ja soom si odvazila aby toho ananasu bolo tak isto ako toho mandarinkoveho kompotu aj stavy a len som zatriasla a taky bol super inak sa mi to zda divna kombinacia ananas a kokos,ale super to chuti
@dm1 a co si budes brat ake pomocky?aj hmotu si mam zobrat?staci len podlozka,niake piestiky,valcek,kostice?vobec neviem co si mam brat