Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina Tesco je 25km od nás..:(
no dnes je tu nejako veselo za posledne 3 hodiny niekolko stran
@zdenallicka no ved dva! parizsky a karamelovy slahany nad parou
Jdu vařit jahodový pudink z jahodového kompotu (z té vody) a zítra ho vyšlehám s tvarohem, přidám k němu jahody z kompotu, naspod dám jahodovou marmošku.. druhé patro bude pařížská šlehačka a pod ní jahodová marmoška... SOUHLAS??? 😀
@zdenallicka ok. a okolo to potri tym slahanym nad parou s maslom.
@zdenallicka to bude perfektní, ta zákaznice co jí to pečeš ta musí už dvě hodiny škytat a nemá spaní 😀 😀
@zdenallicka
este chvílku popíšme a o chvílku ti muž donesie to maslo 😉
@lusil2005 co to je mojito? hmmm az ho citim v nose. mnam tento tyzden som na neho intenzivne myslela. ale ja si uz raz za uhorsky rok aj troska vinka dam ci posledny tyzden vyzieram tie likerove sisky na stromcek 😅 ale obcas by som sa z tohto sveta najradsej nalozila do liehu. ale ako zodpovedna matka nemozem
ahojte,prepačte,že Vam vstupujem do debaty...chystam sa na moju 1,marc.tortu,kde si cez net objednavate,vykrajovatko,chcem sedmokrasku a žehkičku...dakujemnemate nejaky dobry recept na piškotu a karamelovu plnku?dakujem
@tamichloe tych e-shopov je vela. tortomania.sk, peceniehrou.sk, formicky.sk, cukrarskepotreby.eu.
super korpus: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879
karamelovy krem: zkaramelizuj salko, nechaj vychladnut do druheho dna, a zaslahaj donho cca 1,5 masla. keby ti to bolo moc sladke, zjemni to karamelovym pudingom.
@pristela Tvůj? 😀

@lusil2005 Kočičko, já dělám vždycky dva krémy... 🙂