Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 dakujem 😵 idem pokukat, kde sa viac oplatia hmoty, ale mam moznost aj z ceskych stranok, ze zneuzijem oca alebo babku... 😀 😀 😀 tak ak by ste mali tip, kde splasim co najlacnejsie, budem vam rucicky, nozicky bozkavat... 😵 som dnes otravna, co? 😒 😅
no ja som si akurat domodelovala a este idem pokracovat zas na druhu tortu zakedy mala spi a tie mafinky budem robit az na buduci tyzden lebo teraz vsetci v piatok donesu bonbonier na martina a moj ma aj meniny a narodky ma nabuduci tyzden v stredu tak az potom mu ich upeciem aspon sa nemusim nahanat
@adka_praha ja poťahujem z PDT, na modelovanie Velvet resp. Flower - nevidím v týchto rozdiel 😉
ahojte, dakujem za vsetky like 😵 😵
ja uz druhy den nic nerobim len peciem a poviem Vam,z e uz ma to nebavi 😅 😀 😀
nastatsie su deti v skolke tak mam klud pri tom,. ale mam pocit,ze je toho nejak vela,a pritom nieje, peciem tortu mojej nellke k narodeninam, mojej mamine, kamaratovi, a k tomu este som piekla tie muffiny a zajtra peciem dalsie.takze toho nieje nejak vela, ale nejak mi to tento krat strasne trva vsetko 😅 teraz dumam nad tym ako spravit k hradu vezicky, z cesta sa to nejak nedalo, cele sa to rozpadavalo, tak asi bduem musiet spravit cele z marcipanu, ten hrat nieje velky len 11x11cm, tak snad to pojde spravit z toho marcoipanu, ked tak dam dovnutra taku hrubsiu spajlu.
@lusil2005 este ma napadlo,neviem ci ti baby pisali, no mamina ked upecie roladu,teda ten plat cesta,tak tak ako je na peciacom papieri-)ale najprv ho odlepi a naspät nato polozi),polozi na vlhku utierku a tak zroluje( bez plnky ) .Staci 10 min.Potom ked to naplni a zase zroluje, tak sa nepolame 😉
@lamps podla mna sa podoba 😉 😵
@adka_praha
@eliska22 ďakujem dievčence, len je chudera bosá, nejak sa mi nedalo ju obuť, aby tie topánky vyzerali tak, ako majú, aj nohu som jej dolámala, tak bude chudera bosá sedieť v tráve 😀.

baby,prosím vas,nejaky jednoduchy rychly marcipan,nie z cukrikov,ten so suš.mliekom...potrebujem tochu žlteho dik...