Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alenv teraz som si docitala tvoj pribeh,naozaj strasne co ste si museli prezit,dufam ze malinky uz bude iba zdravi a podobnu hrozu si uz nebude musiet prezit...prajem vela zdravicka 🙂
@mrka2 beries mi to z ust akurat som sa chystala napisat 🙂
@cmeliak78 nic v zlom tvorbu mas peknu len neviem ci si dobre pochopila o com je toto forum. Tu si vymiename skusenosti a rady co sa torticiek tyka takze ak cakas ze si na zaklade tvojich prispevkov niekto z nas od teba objedna tak sa asi nedockas bo si upecieme sami 🙂 . Ak sa chces pridat k nam tak smelo do toho
@janulkamartinko Nádherné. Tí Pati a Mati sú úžasní..😀
@adka_praha Úuuuužasná. Však aj vy nádherne pečiete...Taká pekná a netradičná...🙂
@janulkamartinko děkuji.. snad už nás nbic trápit nebude..
Ja som urobila dorýchla tortičku môjmu krsniatku Klaudinke na včerajší sviatok. Trvala mi 3 hodiny. Taká malička....Spojila som v nej aj malý darček, ktorý som zakonponovala do tortičky..😀 Vo vnútri bola ružová a aj plnku som hodila ružovú...Ružovú má ju veľmi rada..🙂 Nieje to žiadny výtvor..keď pozerám na tie Vaše..No hádam sa mi časom podarí urobiť aj nejakú svadobnú...Zatiaľ si pečiem len pre rodinku..Baví ma to!!! Len škoda, že nemám toľko času!
@yamahafazer Pekné...Na tie orchidejky máte asi vykrajovačky, že?
@mia114 krásný dortíky a ta Kitty 🙂
@hejdita jé, ta je nádherná 😉
@janulkamartinko máš nádhernou fialovou, já koupila wiltonku a je šedá a Pat a Mat se strašně líbí prckovi 🙂
@adka_praha vůbec není vidět, že by něco nebylo tak jak má, moc se ti povedla 🙂
@ajkaag pěkný dortík, máš krásné postavičky 😉
@vecernicci krasne, ja ked vidim futbalku,alebo PC,tak mam dost 😝 take veru nemusim uz nikdy robit 😔 ale su krasne, by som chcela vidiet tu reakciu mladeho,ked dostane tento snowboard.. podla mna si domysli,ze dostane asi aj velky.. ja by som si domyslela 😀
od nas vlak nechodí iba autobus ale keby som bola v uzkych dam ti vediet a počkam na vas na stanici a dakujem 😉

@adul67 vies kde je zimny stadion? ak ano tak tam by to niekde malo byt ja sa spolieham ze ma bude navigovat @zuba 😅