Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby som zúfaláááá ako sa nalepuje tá floristická páska na drôtiky?šak to nelepí aj som to troška potiahla lebo sa vraj lepidlo tak uvolňuje a mne to nechce na tom drôte držať 😠
@dm1 ano presne tieto vlocky mam 🙂 tak ti ich mozem poslat a toto napis simasa ona tam ide nech ti pozrie lebo fakt neviem uz ci to tam mali alebo nie 😒
ďakujem 😵 😵 😵
@mizulienka oni zblízka až také nádherné nie sú 😝 😝 - chce pevnú ruku a veľa trénovať - nielen pred Vianocami 😀 😀
@dadka212 a nemas drotiky obalene paskou?tie su najlepsie .Ono si to musis tak namotavat
ja akurat s malou kreslim farbami na sklo tak si dame na okna zimne a vianocne ozdoby 🙂
@anibas ze zblizka su neni nadherne ved su dokonale krasne 😵
@yamahafazer mám len sa mi to šmýka ....
hurrraaaa kocky ja som sa dockala.Rok zhanania obycajnej abecedy a nakoniec sa podarilo.Mam.Prave dosiel kurier a doniesol velky balik tak sa vytesujam
@anibas tuto http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/lista-c10... stale bola vsade vypredana a ked nebola tak som ju v balicku aj tak nenasla :-/ teraz ju mam.A aj fotka na oblatke dorazila v poriadku tak sa tesim.
Inak ty budes predvadzat na stretku v PO?
@yamahafazer no ty si sikula ze si ten obchodik nasla, a to je priamo na namesti ten obchodik???
Ahojte, baby robili ste uz cokoladovy krem s ananasom ? Mam taku poziadavku a mne sa k parizaku nejako ten ananas nehodi.Budem vdacna za kazdu radu.
Dakujeeeem
@yamahafazer Evi aj ja chcem valček a tú pivonku máš nádhernú hod stručný postup aká formička drôtik a nechávala si takú hrubšiu hmotu ako mala mimilinka?

inak baby bola som u nas v T-fornaxe a po novom roku aj oni planuju urobit stretko tu v Dubnici 😵