Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@adul67 neboj to sa podda na tom druhom obrazku to mas lepsie uz len dotiahnut to stensovanie lupenov tiez mi pride ze si to len tlacila o hmotu. Ak ti rychlo lupene schnu kym robis tak si ich zakry sackom. A nemozes predsa porovnavat svoje prvotinky s kvetmi od bab co to robia uz dlho a maju to natrenovane. neboj aj ony nejako zacinali 😉
@dm1 alebo ked je to z flasky ta etiketa tak by som jej mohla povedat ze my to nepijeme a ze by si ju mohla vziat k tomu ze by mi to zaplatila ci nie? je to hlupost??? 😕
je to byvalej spoluziacke ... ale nechcem vyzniet hlupo radsej budeme pit fernet my s navstevami ako mat prihluplu otazku ci si to kupi tu flasku bez etikety 😀 hehe
no a myslis ze aj tu budu mat v ČR akciu v kaufu? 🙂
holky, chcete ten malý kostelík? Zítra budu v centru Brna a vím, že je mají ve 3 různých úpravách a velikostech. 2 už mám doma
baby, ked robite kosik s patchworkom...ako to robite? vyvalkate si dlhy plat hmoty a na to otlacate patchwork? ako docielite, aby vam nebolo vidno, kde sa patchwork konci, mne tam stale ostane taky znak
@mizulienka ja si vyvaľkám plát a keď otláčam, tak si to napasujem vždy tak, aby mi asi dve kocočky z predchádzajúceho otlačeného vzoru tá forma prekrývala, to mi tam pekne zapadne a nič mi nevidno, neviem či som to nenapísala ako talian, ale inak to napísať neviem 😉
@mizulienka taky dělám dlouhý plát a na konci to trochu vidět je, když spojuješ dva konce dokola, ale dá se to kosticemi zapravit
@yamahafazer sú nádherné @vecernicci nepomylili ste si tému? Typy na varenie sú v inej téme =DDDD Ale nie krásna torta, ako skutočný.
@lusil2005 nádherná
@mariann2 jaaj vidis, to je skvely napad, dakujem ti krasne za radu.
A ty ako, zohnala si tie drotiky?
@mizulienka dělala jsem klasický okrouhlý
@anibas ten větší, co mám má 8,5*9,5 cm
@mizulienka drotiky som zohnala od kamošky, ale iba č. 24 a to budú asi hrubé a ja korpus niekedy orezávam, aby bol trošku oválny, ale keď som robila ten košík s ihlicami a klbkami vlny, neviem či pamatáš, tak som dala normálne okrúhly korpus, podľa toho ako sa dohodnem na váhe 🙂

@dm1 ja neviem ked ten kvet je aj tak nejaký divný neni ako na tom tvojom obrázku a to je presne z formovača