Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zlatat teda to je nádhera, máš je fakt krásný 🙂 🙂 já jsem adventní věnce prodávala za 250 korun a kouličky za 30 a svícínky na čajovku za 20 a všichni mi doma říkají, že jsem moc laciná 😉 a úplně chápu, že jsi je dělala tak dlouho, já to ani radši nepočítám, kolik času strávím u těch kouliček 😉 🙂
Ahojte žienky portrebovala by som poradiť ...robila ste už niektorá "krtkovu tortu myslím to čo sa dá kúpiť v polotovare???
Holky nezapomeňte zítra utrhnout Barborku 😉
@matatara tu máš jeden napr..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11894
alebo si daj do googlu krtkova torta a nájde ti x receptov 😉
kočky mám robiť tohto tigra, je to vlastne tiger z macka pu, ale nemáte nejaké inšpirácie ako ozdobiť tortu 😕
ja stále robím len pre dievčatá kvetinkové alebo autá, vláčiky 😝 mňa jediné čo napadlo je, že čo má na sebe tie gombíky tak aj tie tam nejako zakomponovať ale chcelo by to ešte niečo 😅 budem vďačná za každý nápad, radu 😉
má to byť okrúhla torta 🙂
@adka_praha ta torta je nadherna 😉
@cestovatelkaandrea dakujem... 😵
@eliska22 mozno by som ho posadila do rozparaneho potahu- ak ma chapes... 😅
@dadka212 sú krásne @eliska22 nádherné tortičky @zlatat krásne sú a tie sobíky to je z patchworku, nie? @eliska22 môže byť napr. roztrapkaná torta, alebo nejaká poschodová, kde by boli aj ostatní
@adka_praha krásnučká
@zklimekova zlatučké sú
@mima595 krásnučké a tá s princeznami je bombová
@yamahafazer chutnučké
@adka_praha chápem, ona ho chce posadiť do trávičky, na hlavu mu dať tú čiapočku ako pre oslávenca a má držať v ruke sviečku 😝 potom, že už je jedno ako to ostatné urobím, že môže byť aj vyčačkaná 🙂
@lussy23 dakujem... 😵
ma tu az nadnasa od radosti 😅 😀 ... ste strasne zlate baby 😵 ... a bez vasich rad by som sa nezmohla absolutne na nic asi... 😅 😵
holky nevíte jestli je někde postu na ovečku shaun?
@alenv postup nemám, ale podľa tohoto obrázka by sa asi dala urobiť aj bez postupu http://www.flickr.com/photos/mypetel/3118195072... 😅

@dm1 no to sa mi zda malo za domcek lebo dnesk som bola v tescu a tam mali medovnikove domceky a nic moc a stale vyse 200sk neviem presne ci 250 alebo 270 aj cosi
@zlatat paradne su ja na to zdobenie nemam nervy je to hrozna prplacka a vela roboty a pomali to ubuda 😀