Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, tak pridavam svoje mikulasske pre moje deticky, t.j. dceru a manzela 😀 @mariann2 ty si tu davala inspiraciu na mufiny,tak som sa nechala inspirovat 😉 🙂 torticky maju len kilo kazda, tak to su take mensie,ale je to slahackova plnka,tak mozno aj pre to,lebo az take male sa mi nezdaju 🙂
@dm1 - nááááááádhnernéééééééééé 😵 😵 😵 . Môžem sa Ťa opýtať, kde si kúpila vykrajovačky na kostolík a domček? Lebo u nás som pozerala - nikde ich nemajú a ani na webe som ich nevedela nájsť ☹ . Som si chcela tento rok tiež urobiť nejaký pekný svietnik s kostolíkom, ale nezohnala som vykrajovačky, tak nehrozí... ☹
@mia1111 jednoduché, ale veľmi krásne 😅
Normálne chytám depky 😀 vždy, keď sem nakuknem. Ja nemám upečený ešte ani jeden medovníček, koláčik na vianoce. Hlavne, že sa stále hrajkám s tortami a modelujem kvietky a postavičky. Na tento týždeň mám tri torty, jedna z nich je pre moju najmladšiu lásku k 4. narodeninám. A potom už nemám žiadne torty, tak začnem vypekať na vianoce. Teda plánujem si to tak, ale pri deťoch človek nikdy nevie 😝
@mrka2 ale bude 😀. To je krásne, že sa tešíš, ja sa vždy poteším, keď sa dozviem, že niekto čaká bábetinko. Aj moja úplne najlepšia kamoška čaká bábo, ale až v júni. Ja sa teším ako keby som ho čakala ja. A najlepšia je naša malá Veronka - rozšírila v škôlke, že čakáme bábatko 😀 len my s manželom o ničom nevieme.
@mizulienka
@jakelina
Ahojte, tak som nasla: http://www.kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/4736...
baby potrebujem pomoct s cenou toho najvacsieho svietnika. zajtra si pren pride a ja netusim co za to pytat 😕
@dm1 a jak je velký? já je měla průměr 23 cm a nechávala jsem je za 250 kč a nikdo neříkal, že je to drahé 🙂
@vecernicci toto je slza forma takze tak cca. 25x15 cm
@dm1 manža mi to počítal, jak dlouho jsem ten věnec dělala a vyšlo mi 5 kč na hodinu 😉 jen než to člověk napeče, něco stojí suroviny a elektrika, počítala jsem to nakonec náklady na suroviny, plus 10 kč na energie a vynásobila jsem dvěma a vyšlo mi těch 250 a ty je máš nádherný, takový elegantní 😉 tak se neboj si za takovou práci říct penízky 🙂 🙂

@alenv som nebola doma az pred chvilou sme prisly a tu puncovinu necham zachladit a robim ju tak od oka aby sa dala tvarovat nie moc blatova taka akurat ked je tuha niecoho pridam aby bola meksia