Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci jeeej no ten je akyyy maskovanyyy 😀 😀 😀 super 😎
@vecernicci to je super
aha,a tu je taky malilinky tigrik 🙂 ale napad sa mi paci torticka a muffinky 🙂 http://www.flickr.com/photos/dapurmaecom/558970...
@zuba ta sa ti super podarila aj ten potah maskacovy aj tie postavicky 😵
@broucek2 fu,ale si sa namakla paradne 🙂
ja uz na objednavky pecem tento posledny tyzden a uz viac tento rok nie aj ked jenda tiez chcel na stedry den tortu,ale ja tiez chcem mat klud a ku stedremu dnu robim mojej malej k meninam.My sme vcera cely den mikulasili tak som nemala ani sem cas poriadne mrknut.Vo svrtok alebo v piatok mi pride robit umyvacku tak dufam,ze to nebude na dlho lebo potrebujem piect.
@mojmacik dakujem, si zlata 🙂
@vecernicci ja som hľadala ja, ja 😀 ďakujem toto si uložím to je dobrý nápad, ale už mám zarobenú zelenú poťahovku 😉
@mizulienka ty si mala robiť tú rastafari...tortu, našla si niečo?lebo aj mňa teraz niečo také pýtajú 🙂
@mariann2 fuuha tak to nie su ti isti?? 🙂 slecna bude mat 15 rokov...je to to iste? 🙂
ze do dnes si to maju rozmysliet, tak uvidim, ci bude 🙂
Dakujem vam vsetkym za tolko lajkov🙂)))) Mimochodom, ta dotycna este stale nezaplatila.....
@njonja tak snad sa rozhybe a zaplati 😕 drzim palce
baby, myslite, ze 4kg torta pre 8 ludi, s tym, ze aby este aj nieco ostalo, je vela? kolko kg tortu by ste odporucili?
@mizulienka tak to je taka normal gulata. stacit staci urcite a kolko im ostane zavisi aky su jedaci
@mizulienka nie, určite nie sú tí istí, ja som dobrých 350km od teba 🙂 ja mám robiť tiež slečne, ale na 19. a nakoniec mi poslali aj predlohu, tak pozri 😉 a ja rátam tak, že 200g, na jednu osobu, takže 8 ľudí - 1,6kg
Ahojte, tak pre veľký úspech ešte raz moja otázka zo včera 😀 - keď robíte napríklad posteľ, a na to čelo použijete oplátku, tak ju predtým tiež pod poťah natriete krémom alebo maslom s cukrom? Alebo Horalku keď na niečo použijete pri modelovaní, povedzme traktora...
Ďakujem za radu 😉
@mariann2 ty kokos to je torta 😕 😀
@mariann2 tato moja ide tiez na vychod, preto som sa pytala 🙂
@gagarinka ja natieram nutelou,ked napr robim vagony na vlacik, horalku potriem tunucko nutelou aby drzala potahovka
@mariann2 @mizulienka teda nechápu, jak někdo může své dítě podporovat v něčem takovém... mě to přijde šílený... sice náš zákazník náš pán, ale teda nevím...

pridavam moj druhy vytvor a snad aj insiraciu 😀