Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka tvoje tortičky sú také rozprávkovo krásne, Maťo minule pozeral so mnou fotky na FB a keď tam videl traktor či báger, tak zahlásil, maminka také môžem papať 😝 😀 😵 😵 😵 nádhera !
@mizulienka moc krásný holčičí dortík
@mizulienka ty jsi měla prosím tě kolik těch dortů, snad každý den dva ne?? Nechápu, kdy to stíháš.
@mizulienka Luci je veľmi pekná, chutná dievčenská. Si sa namakala tento týždeň ☹
dievcata POMOOOOOC 😅 😀
robila som marcipan z marshmallow cukrikov.. vsetko sa mi podarilo, cukriky neprihoreli 😀 len potom nastal problem... marcipan sa mi krasne rozvalkal, ale ked som ho chcela dat na tortu, priserne sa trhal.. vobec nebol vlacny a jemny ako som videla napr.na akosatorobi.sk... poradte,co som urobila zle??? torta vyzera... priserne 😖 😢
@katmi asi si dala velmi vela cukru ked sa trha...alebo malo?ja vyvalkam na podlozke a cele preklopim na tortu a stiahnem vtedy sa nepotrha
@mia1111 krasna 🙂

@zuzkat1 na tortu ti je jednen oetker malo aspon 3ks ti treba ... len ti pisem aby si nebola sklamana tak ako ja ☹