Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@basado tady je jeden postup http://dorty.artmama.cz/tatka-smoula-smoulinka
Někde jsem četla, že i královskou glazurou dělají tu pěnu na pivo
@eliska22 já dala žlutou a trochu hnědé http://www.facebook.com/photo.php?fbid=12872976...
ahojte.Kocky hromadne oznamujem ze kto poziadal tak bola jeho ziadost potvrdena :-*
@mamina1978 waw, tak ta je nadherna, uplne dokonala, krasne . Si sikulka.
@vecernicci ďakujem 🙂
tak právě dneska jsem dostala domácí pekárnu takže zkusím mléčný marcipán poprvé tam místo růčo jsem zvědavá
@alenv No, je tu víc, co dělá z mléčného, já jsem taky to 3D auto dělala z něj, ale neumím ho ještě tak dokonale, abych si to dovolila dát cizím lidem, musím ještě trochu trénovat... Těch hmot s mandlovou příchutí je víc, já mám ten Smartflex mandlový (ten se dělá v několik příchutích). Já ten mléčný právě teď moc nechci, dokud nemám vyzkoušenou práci s tou bělobou, protože Kitty prostě musí být sněhově bílá... Tak uvidím, jak se s tím bude pracovat... Snad mi na tu Kitty bude jeden kyblíček toho Smartflexu stačit.
kocky mate viac skusenosti tak sa pytam (ja sa stale nieco pytam 😀 ) co by ste dali chlapovi na tortu?Mojho zaujimaju iba lietadla a cyklistika...no co dodat.
@vecernicci
@daducha ďakujem za radu, foto piva doložím 🙂
@njonja ty si spominala, ze mas recepty na bezbielkove korpusy, mozem ta o ne poprosit? dakujem krasne 🙂
@mizulienka jasne🙂 je to jeden recept od nemeckej cukrarky. Ja som tam pridala este horucu vodu, lebo mi bol moc husty. Pekne mi narastol a vysiel na dva korpusy.
100g cukru vymiesat s 100 gr masla, 4 zltka tam dat postupne, 1 sacok vanilkoveho cukru, 125 gr.muky a 1/2 PDP. piect na 180 stupnov 30 min.
@njonja dakujem ti velmi pekne 🙂
@mizulienka, potom som mala este aj piskotu bezlepkovu, ak potrebujes, len tu ti dam az v nedelu, lebo tu pri sebe nemam ten recept.daj info, ci potrebujes..
@njonja dakujem za opytanie, ale bezlepkovu uz mam osvedceny recept, len toto som nemala a asi budem potrebovat, este raz vdaka 🙂

@mariann2 ja som na tu penu vyslahala 2 bielka s cukrom ( 14g ) nad parou a super to drzalo.