Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte dnes som si kupila u nas u cinana....valcek za 4,20e...vianocny list 1,80e....karafiat 1,60e...a tri kvetinky 1,80....mali vselico🙂
@eliska22 no vidíš, super koník, vypadá jako živý 😉
@vecernicci super baby dakujem.
@vecernicci ďakujem, dúfam, že sa bude páčiť, ale keď objednávali tortu, tak som koňa odmietla robiť a potom mi to prišlo ľúto a reku tak urobím, takže prekvapko 😀
@mizulienka tortičky krásne 😵 ako prosím ťa robíš tú asi to je malina? to sa mi páči 😉
@vecernicci myslis teraz ten potah, ci krem? 😅 mne ten krem "utiekol" spomedzi korpusov 😒 co som urobila zle? mam ho dat este zatuhnut pred tym? potah budem asi davat az ked mi moji nezmari zaspia, inak to nevidim dnes 🙄
@eliska22 mam na to silikonovu formicku, diamantove srdcia 😉
@mizulienka to som ani nevedela, že niečo také existuje 😕 😀
@eliska22 mam to uz davno a nevyuzivalasom to az teraz 😉
@eliska22 nadherna torta, tie kvety su nadherne a aj konik super
@mizulienka Ďakujem 🙂
@mia111 nadherna torta, krasna cista praca, super 😉
AHOJTE. Citam celu debatu.Zatial som na 40 strane, rok 2009. Obdivujem vas. Zatial som spravila jednu potahovanu tortu s MMF, ale dufam, ze o rok uz budem piect take nadherne torticky ako aj vy. Ste sikovne.
Moja buduco tyzdnova je v tvare syra s myskami.
@ajka82 to jsi ho měla tak řídký? měl by být docela tuhý, já radši místo smetany dávám pudink ze čtvrt litru mléka karamelový a téct si myslím, že bude i potah, když je tam smetana 😉
@abriela no pokiaľ to dočítaš budú vianoce ale budeš profesionálka 😀 ale v penaženke prievan lebo tu je nákazlivé 😀 😀 😀 😀 na pomôcky
@mizulienka Lucka poriadne vychlad trebars vonku v snehu a šlahaj bude OK
@lusil2005 Luckamáš overené akú má výdrž ten jogurtový krém ked tam je šlahačka? Dávaš surovú nie prevarenú?
@vecernicci hej...ja som ho robila prvy krat...aj som tam supla viac masla, ze mozno bude hustejsi... a nepomohlo... uvidim co z toho este vycarujem...este ze to je len pre zajtrajsiu navstevu, tak moc sa to hadam riesit nebude 🤐 a ta smotana, neni to potom jedno, ci puding s mliekom alebo smotana tam je? lebo taky pudingovy som pod potah davala a bolo to v pohode... 😕
akurat som kuk do chladnicky a ten krem je dooost tuhy...
@mizulienka - ďakujem. Ja nemôžem z Tvojich tortičiek 😵 😵 😵 . Mne by trvalo 2 dni, kým by som tú kvietkovanú ozdobila... Ja som strašný slimák 😅 . Nádherná práca, perfektné sú obe tortičky 😵 😵 😵
@eliska22 - Koník sa Ti vydaril úplne neskutočne 😵 😵 😵 😵 Krásna torta, určite sa oslávenkyňa poteší. A ďakujem 😉
@lusil2005 - perfektná žirafka - torta supeeeeeeeeer 😵 😵 😵
joj baby dnes sa mi jak dari 😠 zlomil sa mi korpus, ked som ho prenasala, vadi to? uz sa vam to stalo?
mozem ho dat do torty, nespadne mi to cele?
@ajka82 no vidíš, to mě nenapadlo, ale přijdem mi,že to mléko se zahustí pudinkem, kdežto smetana zůstane vodová 😀
Tak ho na chvíli šupni do lednice, ono to máslo ztuhne 😉
@1katuska73 jeej ta je nadherna.
@mizulienka myslím, že nevadí, ono se to krémem slepí, mně se to taky jednou stalo a vydržel 😀
Jinak dneska jsem zkoušela upéct korpus na ten harlekýn, co mi poradily baby na dortech od mámy a vypadá luxusně, nadýchaně, zítra zkusím ještě ten krém a šlehajdu a budeme mít ke kafíčku, jenže naše děcka mají stejně nejradši suchý korpus😀😀
@vecernicci ach jaaj uz keby bolo zajtra, nech si tortu beru a nech sa im neskutocne paci a fantasticky chutii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mizulienka zlato uz som sa za teba aj pomodlila nech sa ti uz dari

@mizulienka neviem lebo som neskusala tak. ja varim vzdy naraz 5 plechovic a zbytok mam v ladnicke tak som nidky narychlo nerobila. A varim salko cca. 3 hodiny niekedy aj 3,5