Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 Jak se to kakajo jmenuje? 🙂
@zdenallicka castello
@lusil2005 cicus ked ju budes objednavat objednas aj mne , ze jo 😅 prosíííím , naj kde je co najviac ukaziek kvetov 😅 som kukala na FB a sliny mi tiekli 😝
inak to kakao som kupila ted aj ja, šmarila som lyžic ako vzdy 😝 a korpusy akoby z afriky pricestovali 😨 😨 sa tiez musim naučiť menej 😅
tak som tu torticku už šmarila na TOMa , bo pri mojej hlave deravej by som na to zabudla 🙄 ale teda pisať postup 🙄 jaj snad tak stačí
Inak baby,ma pred chvilou skoro vystrelo.Poslali mi fotku torty co chcu a je z cukrarne Ludvik.Ja ked som videla ze tam stoji 290 Eur,malem ma kriesili.Asi by sme sa mali nimi inspirovat a poriadne dvihnut ceny 😀 😀 😀 .Boze, ja by som za tortu tolko v zivote nedala 😝 .
@daducha jeej 😀 no ale desna pááálka 😕 ani ja by som tolko nedala, skoda ze tam nepisu velkost ani vahu, len pre kolko osob , a to ako vedia aky kusok si kto odkroji? zrovna pri tejto by ma zaujimalo kolkko vazila a aka bola velka, ze tak draha 😝 a neboj zvladnes ja som tiez robila dole tvarohovu a hore biela slahacka, ked spevnis nic sa nestane 😉
a andelička, aj ja si prosim artisty ak su to tie od toho staršieho pána, teda ak by som mohla prosit 😅
dobre ranko dievcence, vsetky torty su nadherne, co ste popridavali 😉
chcem sa spytat asi taku blbu otazku 😒 ale ako to robite, ked napr potrebujete viac korpusov z jednej velkosti...
cakate, kym vam plech vychladne, rychlo umyjete a davate don? alebo z kazdej velkosti mate 2 kusy?
idem roit obdlznik ale mam taku velkost iba 1 plech, takze budem musiet nechat bezat ruru, kym plech vychladne 😒
@mizulienka no ja tak robím...aj ked robím okrúhlu a chcem vyššiu....plechov mám našťastie dosť,ale ráfiky len po jednom🙂
@dajna11 mrkni na ich stranku, su tam aj lepsie palky ,ze 500 Eur a pod 😀 😀 😀 .www.cukraren-ludvig.sk
@pristela jasne,tento tyzden mam toho vela, no buduci uz to skusim zbuchat 😉
@mizulienka aj ja mam iba jeden a ono to rychle chladne.kym sa prvy pecie,slaham druhe cesto,vyberiem z rury,hned vyklopim korpus,umyjem a dalsi.Rura mi ide naprazdno cca 3-4 min.
Ahojte, chcem sa vás spýtať na biely mascarpone krém - môžem miesto mascarpone použiť pomazánkové maslo? Neviem, možno ste to tu už riešili, ale je tu toho straaašne veľa, to nemám šancu všetko prečítať. 😅
Tento krém chce do torty moja známa, ale nechce platiť drahé mascarpone.
@daducha aha tak super vediet, dakujem..ja som sa bala toho vyklopenia za horuca, ale ked vravis, ze to ide, urcite vyskusam, dakujem 😉
@mizulienka čakám a umývam - robím na striedačku napr. 22 a 24 a 22 a 24

a skusali ste to kakao z lidla? co je teraz? to je tmave jak slak.