Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka no super som rada,ze sa uz podarila ja som akurat uvarila dala chladit na balkon a supnem do chladnicky a pojdem piect torty
@yamahafazer
nevies mi prosim poradit, bude mi parizak z 2 slahaciek a 2 coko stacit na tortu 26cm priemer? dakujem
@mizulienka nic si z toho nedělej, já ji dělala dvakrát a dvakrát se mi zdrcla, takže už na ni kašlu 😠 😉
@vecernicci ja som nemohla ani v ncoi spat a ked som isla slahat, tak sa mi uplne triasli ruky a zaludok zovrety 😠
@mizulienka no vidíš, všechno dobře dopadlo 😵 já tu pařížskou šlehačku stejně musím udělat na příští týden do toho harlekýna a mám z toho fakt lufta 😖 snad to bude v pohodě, dám do lednice teploměr, jak radily holky 😀 😀 😀
@mizulienka no neviem lebo ja teraz davam do 23cm zdvoch slahaciek
@abriela
@lamps ,no ja ak mám pravdu povedať,tie omrvinky som zamiešala iba,raz,ja neviem ako to treba miešať,ale ja som tam vždy mala hrbolčeky a sa mi to nepáčilo
to akým mixerom miešate?lebo tým ručným s metličkami to nejde veru do hladka,aspoň mne 🙂
@mizulienka super,že sa ti podarila.ako dlho si ho šľahala?
@lucula73 kratucko a na malych otackach, som si ista, ze keby som slahala este o minutky dlhsie, zrazi sa.
babulky chcem sa opytat mozno taku blbost 😀 Ked upeciete korpus a urobi sa na nom taka akoby korka,treba to dat prec alebo nie?
tak som pridala do sutaze aj ja toho mojho chudaka , ani by som nie, ale ked vsetci ze kolko som sa nanom natrapila tak som ho tam pridala, chudak moj 😒
@miciatko to je ten pav???????????
@mizulienka ano ten
@miciatko ved je perfektny super 😵 sikula si krasne sa ti podaril si si teda makla to bola ina makacka
@yamahafazer tak to ano a nakrmili sme snim vsetkych susedov 😀
@yamahafazer a ty si ho oblievala cokoladou?to si nepotahovala cokohmotou?
@yamahafazer ziadna coko hmota , polievala cokoladou, takze si vies predstavit ako dlho sa mi o cokoladke snivalo 😀
@miciatko krasny je, to vobec netusim, ako by som take nieco urobila 😕
baby vazne sa vam paci , ved je cely krivy a nerovny, ale vtedy som ho uz nechcela ani vidiet, nie este snim saskovat a upravovat
@mizulienka tak to je super, že se ti šlehačka nesrazila. Asi jsi celou noc na ni myslela 😀 😀

😎 NEMECKO 😎 Holky z Nemecka nevite, prosim o nejakem e-shopu s cukrarskyma potrebama - krome Tolletorten , dekuji moooc!!! 😉