Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina do jedný firmy, co vyrábí elektrosoučástky do tlakoměrů, proatě něco jako kolbenka, ale je tam pohoda, kámoška tam taky dělá, nejsou tam žádný normy, hlavní je kvalita 🙂
@vecernicci no tak to je skvělé, hlavně ať jsou kluci zdraví a tobě se tam líbí 😉
@lamps Andrejka teraz ktory myslis? ten co davala lucula73? 😉
@vecernicci jej tak to drzim palce 😉
@jakelina @mizulienka zatím jsem z toho na nervy 😀 je to na mě moc rychlý, ještě jsem to nestihla zpracovat 😀 😀 a kluci jsou v pohodě, bydlíme s tchýní a babička je funkční, takže nepotřebuju ošetřování, to je docela výhoda 😉
@vecernicci tak to je výhoda, já jsem taková starší matka, je mi už 41 a moji rodiče už nežijí a tchýně má 70let. Ta je ráda, že se postará sama o sebe. Já vůbec nevím jak to budu mít s prací, každou nemoc dětí bych musela být doma a začínat nejdřív v 7 hodin ráno. Dřív není školka, no bude to zajímave 😖 😝
@mizulienka však skús ho niekedy urobiť,podľa mňa je výborný ten čokoládový ....a hlavne sa mi ešte nezrazil,ako fal.parížsky 😉
chystám sa ho tiež z bielej čokiny urobiť 🙂
inak tortička odovzdaná,kamoške sa veľmi páčila,a keď som jej povedala sumu,tak ona že len tak málo? 😕 ,no už mi bolo blbé potom pýtať viac,ale tak budem múdrejšia nabudúce 😀
@yamahafazer nádherné torty. Tá fľaša je modelovaná? 😲
@lucula73 urcite ho vyskusam, dakujem za tip 😉
ale ty si taka skromna, ze si si nepytala viac, budes vediet nabuduce 😉
@vecernicci Tak to velká gratulace, ať ti ten první den v práci dobře dopadne...
@viera6 prekrásne tortičky
@macicka84 krásnučká
@adka_praha nádhera
@vecernicci přeju hodně štěstí v práci, to je docela rychlovka, asi jsi nečekala, že se ozvou tak rychle, ale na druhou stranu, aspoň jsi našla rychle práci, doufám, že občas ještě něco upečeš a podělíš se s náma o rady🙂
@jakelina no já mám v tomhle výhodu, manža je hasič, takže chodí do práce h´jednou za tři dny na 24, takže dva dny bude mít službu on a ten jeden vypraví staršího do školy babička, Víťa teda od první třídy jezdí do školy autobusem sám, je poměrně samostatný 😉 a prťavce vždycky odveze ten, kdo bude doma 😀 , takže mám o starost míň
@vera_vila díky, bolí mě žaludek od nervů, snad to bude zítra v pohodě 😉, ale asi budu muset omezit dortíky, čtyři , pět týdně už nezvládnu ☹
@renuna popravdě jsem se modlila, aby se neozvali 😀 už jsem si zvykla doma a nikam se mi nechce
@vecernicci ale jednou by ses stejně musela do práce vrátit, nebo ses chtěla živit dortama a být doma?
@vecernicci To zvládneš... Buď ráda, že máš práci... Tady u nás by na ni čekala sakra dlouho...
@reruna to by byl ideální stav, ale ta byrokracie 😠
@vecernicci určite choď a vyskúšaj - nemáš čo stratiť, aby si neľutovala, že si nevzala prácu a mohla si 😉 😉 😉 😉
@mizulienka áno Lucka ten. Ja som ním plnila svoju prvú tortičku - našla som ho v starej kuchárskej knižke a je super 😅

@vecernicci super a kam??? Jestli to není tajné