Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dobry vecer dievcata! Klobuk dole pred vasim umenim! Trosku som si preluskala vase stranky kvoli receptom a roznym tipom a trikom. Ja peciem strasne malo, ale o to s vacsou chutou, doteraz som zdobila a potahovala marcipanom. Tentokrat by som chcela vyskusat kupene cukrove hmoty, mmf alebo ako ich volate, a potrebovala by som poradit. Budem potahovat cukrovouhmotou a potom hlavne po bokoch potrebujem "pricapit" ine kusky z inej farby, to ich musim niecim "prilepit" alebo to drzi same? Budem lepit ploche ozdoby, motiv z rozpravky...A este jedna otazocka, kolko hmoty je treba na potiahnutie takej klasickej 2-poschodovej torty pre dieta? Polomer asi 25 a 15 cm, vyska mozno 7 cm, tak 1,5 kg? Dakujem vopred za odpovede.
@tini môžeš lepiť vodou, bielkom, bielym alkoholom alebo jedlým lepidlom. A toto ti pomôže určiť koľko poťahovky budeš potrevoať: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=114900
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?f...
Dnes jsem našla na FB svůj dort. 😀 😀
@lamps a chybí mu nahoře ty černé hagusy nebo jak se to jmenuje, byl tam nápis a už se tam nevešly 😀 😀 Paní mi pak volala, že se dort moc líbil, ale že měl jednu chybu. Já jsem zůstala celá tvrdá, co jsem zase udělala blbě a prý mu nešly otevírat dveře 😀 😀 Dělala si ze mě srandu.
Ahojte babulky, ja som vás prišla len pozdraviť, mala som príííííšerne veľa práce na PC a teraz sa snažím nájsť nejaké pekné, vkusné krstinové tortičky 😵 . Furt uvažujem, či si kúpiť tú bábätkovskú formičku, alebo nie... zatiaľ to vyzerá, že asi áno... 😅 😒
@vecernicci - kráááááásny kocúrik 😵
@jakelina No, oni chtějí tak, aby to ovoce ten tvaroh i trochu zabarvilo... No, já se s tím nějak porvu... U borůvek strach nemám, ty barví samy o sobě, ale u těch jahod si tak jistá nejsem... Já to asi trochu rozmačkám a budu doufat, že z toho nebude moc šťávy... Uvidím... Nějak to vymyslím... Děkuji...

@jakelina Oni chtějí vyloženě tvarohový ☹