Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 ja hambate torty tiez nemusim, ale keby niekto chce tak asi skusim urobit 😝
@isabella_fly
@lusil2005
@dajna11
Všechny krásné, jemné, nádhera 😉
@jakelina no aj vdaka tebe, ty si mi tu prvykrat radila, ked som v novembri nabehla, ze chcem robit svoju prvotinku 😵
a ja bezim upratovat lebo som vcera nemala cas, dnes u nasich a mam tu spust, majte sa kocky
@isabella_fly velmi krasna bonboniera, naozaj sa ti podarila 🙂
@lusil2005 peknucke su obe 🙂.... neslusne torty som este nerobila, a asi ani nebudem, teda aspon dufam 😝
@dajna11 nadherna torta, taka jemnucka neznucka 🙂
babyyyy prosim...s ciernou gelovou wiltonkou nezafarbim hmotu na cierno? aebo kolko jej tam mam este dat? 😕 🙄 stale mam len tmave odtiene sedej
baby, kde sa daju zohnat pekne stencils a wilton farby za dobre ceny 😉...dakujem
@reruna Nemám..:(
@zdenallicka tak potom asi zkusit černou gelovkou a štetcem...
chci se zeptat, použila jste už někdy některá na dortu (ne na kvítka apod) ten barevnej sprej? můžu kdyžtak poprosit o fotku jak to vypadalo? mám v plánu malému k 1. ročku jednu zeleno-modrou a nevím jak to udělat tak mě napadl ten sprej..
ahojte. Tak dnes som bola na nákupe v cukrárskom obchode. potrebovala som smartflex a samozrejme, že som nakúpila aj kopec iných vecí.. 😕 Takže mi pribudlo bábo, zvieratkovské formičky, práškové lesky , silpat a časopis Torty od mamy. Inak aká ironia. Chystám sa robiť tortu s tučniakmi a práve v to mčísle je psotup na takú tortičku 😀 A teraz idem chváliť. @dada2007 nádhera. ten poťah je bile apoťahovka a na nej nalepené čierne vzory, alebo ako? @mizulienka nádherné @dajna11 nádherná, nežnučká @lusil2005 nádherné tortičky @isabella_fly prekrásne torty @lamps veľmi krásny kvietok @alti krásne torty @desmodka taká milá tortička=) @jakelina - krásne auto
@vecernicci krásné.. no ten aspikový to bych se ani neodvážila😀

@lamps to se otláčí patchvorkem