Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@abriela Jj, já vím, že je to o vyvážení, má velké, těžké tělo a hubené nožičky... Ale na tohle fakt nemám zatím odhad, bylo to moje první modelování (a hned na zakázku a hned na svatební dort a navíc cizím lidem - dohozeno od mamky)... Ale tak příště to snad bude lepší... Musím holt víc trénovat...
@lucula73 prosim ta, davala si iba jedno maslo do tej coko plnky? mne to nejako nechce stuhnut
ahojte..... vôbec nestíham zapájať sa do témy...a to už pečiem minimum 😒
... ale nedá mi hodiť vám sem jeden link
http://sweetwish.webnode.sk/products/torty-pre-...
... veľmi som sa rozčúlila keď som si pozrela fotogalériu tejto baby.... lebo som spoznala nielen svoju tortu nakopírovanú, aj dokonca s mojim menom na fotke .... ale pamätám si niektoré torty ktoré ste sem hádzali a ktoré sme obdivovali ....
@janulkamartinko autíčko máš užasné..ja idem v apríli robiť..ťažko sa robí??
@mizulienka na tri vajíčka ide jedno maslo......ja som robila zo 6 a dala som dve celé 🙂
čo ti nechce stuhnúť?vymiešala som si maslo a do toho postupne tú vychlasnutú hmotu...ten krém je teda tuhý dosť 😕
baby prosim vas, pod potah moze ist aj samotny marhulovy lekvar? ci radsej maslo mam dat? dakujem za radu 😉
@mariann2 Tak , tak 😉 ani sa pristela nenazda a bude mat ona syn x 3....... 😀
U mna to bolo tiez dlho len 2x syn a potom sup- sup a su u nas dalsi dvaja synovia 😀 😀 😀
@jakelina spongia je houba jako na myti nadobi 😀 😀 😀
@mamina1978 @mariann2 cha lenže ja v poslednom čase už ani to šup šup nerobím 😝 😝 😝 😝 kukám , že 4 deti !!!! moje nervy a chlapiiii !!!! to ja uz som mojmu starsiemu nakazala nech za 5rokov donesie nejake vnucatko zenskeho pohlavia 😀 normal ma povolene v 18stke 😀 😀
@ivigirl to je v pohode, hod adresku, ja to poslem obycajne v obalke ako list to nebude vela 😉
@adrika214 ahoj, v drogerii dostať základné farby,práškové...v troške bieleho alkoholu si rozpustiš trochu farby,a po troške budeš pridavať do hmoty,kým nebudeš mať takú farbu ako chceš.... 🙂
A pod marcipán možeš dať akýkolvek korpus,dovnútra lubovolný krem,ale celú tortu musíš potrieť nejakým maslovým kremom,alebo len maslo s cukrom vymiešať,alebo nutelou,džemom.....proste nie šľahačkové a tvarohové plnky 🙂 ,tie nesmú pod poťah,lebo ti to roztopí.
@janulkamartinko nádherné torty
@eliska22 krásna
@larah krásna
@vera_vila krásna tortička
@isabella_fly krásnučká
@simasa krásna tortička
@iwulka23 veľmi peknučká rybka
@mizulienka nádherná najmň tá pre Lucinku
@janulkamartinko Prekrásne.. 😉
@eliska22 Super!!!
@larah Perfektné...Krásni tučniačikovia.. 😲

@mailli Dííík 🙂 a myslíš že ked nedám sirup tak sa mu niečo stane?? a to mlieko musí byť polo??