Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
už jsem našla
@lussy23 Ten macko je z Frischkäse, slahacka a stuzovac..... 🙂
@lencza tu je video na ovecku Timmy 🙂 😉
http://www.akosatorobi.sk/video/1891/ovecka-na-...
ahoj zienky prosim poradte kde kupim susene polotucne mlieko uz som obehala asi 3obchody a vsad emaju iba sojove mlieka to musim objednat z netu albo co uz osm zufala....dakujem...ja robim teraz lienku torticku malemu do ksolky kedze maju zajtra karneval tak pre deti nech sa trosku potesia🙂
@fodorka ja ho vidievam v jednote 😕
@adka_praha tak musim ist pozriet do velkej lebo tu v nasej malej nemaju iba sojove a co sa cudujem bola som aj v tescu a tam tiez nic same sojove...nechapem...
dakujem baby za radu pojdem kuk..len vonku je hootva snehova kalamita tak neviem neviem ako sa dostanem....
@katuskad zkus si přereslit obrázek na folii a přiložit na potahovku a naznačit si špndlíkem obrysy a pak domalovat, teda tak bych to aspoň udělala já 😉
@fodorka já ho kupuju taky tady v jednotě, teda u nás se to jmenuje Hruška a taky ho neměli, tak jsem si s pánem domluvila, že mi ho vždycky objedná celý karton a za tři dny ho má na skladě a stojí jen 60 kč a to v Tescu stojí 80 😝
babeny vidiet ze uz je streda, takze sa modeluje pecie a pisat sa nestiha. . . 😀 🙂
🙂
Ahoj, tak jsem rozmýšlela, jestli vám sem dát fotky, ale tak pro zasmání proč ne, je to můj druhý potahovaný dort a první s hmotou ze suš. mléka, tu jsem si udělala včera a byla super, no do dneška děsně ztvrdla a už se mi s ní tak dobře nepotahovalo, a růže jsou děsný, ale ještě jsem neměla čas zkouknout nějakej postup na netu,tak jsou otřesný oproti vašim, ještě, že je to jen mini zkušební dortík, no a pak jedna kittyna 😀 😀 😀 prosím, nesmějte se moc, nejsem vůbec zručná 😀 😀
@jitta když je hmota tvrdá, tak si ji dej na chvíli do mikrovlnky a ona změkne, ale musíš to hlídat ať z ní nemáš karamel 😉
@vecernicci děkuju za radu, já jí nahřála, ale asi málo a pak se drolila, no příště budu snad šikovnější 😉
Babulky, ktore ste robili cokopotahovku z cokolady a sirupu - ako dlho sa to nechava chladnut/tuhnut? Lebo sa mi zda, ze to mam stale akesi riedke. Dala som 300 g cokolady a 6 PL sirupu a trocha cery - je to ok?
@katuskad Ak chces vyslovene len kreslit stetcom, tak na poslednom stretku v Ludaniciach to pani Tonka robila tak, ze si urobila sablonu postavicky z igelitu (vystrihla) - polozila na tortu, obtiahla obrysy (tie vnutorne - to treba foliu aspon na kusku rozstrihnut) a potom podla original obrazka domalovala gelovymi farbami - riedila len vodou. Kreslila to na mmf a bolo to fakt nadherne...
@emily_666 toto su fotky na inspiraciu z Intrernetu...... nie moje...... srdieckove svadobne ....
take jemnucke .....

@katuskad hej to je dobrý nápad čo ti poradila @katulkaaaaaa 🙂 a vyzerá to tiež super 🙂