Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 jeeeeeeeeeeeeeej, normal takato objednavka na slovensku??, neveriiiiim 😀 😀 😀 vystuzis podlozkami a palickami z baumaxu 😉 ty si sikofffne defce!!!! teda pokial do toho nechcu same slahackove plnky 🙄 ja dnes robim 3poschodovu a same slahacky ☹ ☹ ☹ ☹ som z toho nestastna ☹ ☹ ☹
@lusil2005 waaaau to je aka perfektne objednavka!!!!drzim palce,ti to zvladnes 😉
@jakelina nadherne 😵
@lusil2005 fuha to bude teda obor torta ja by som sa bala robit taku strasne vysoku a mne vcera prisly jedny objednat az 4 torty naraz na buducu sobotu dve sladke dvojposchodky a dve slane to sa mi este nestalo,ze by niekto bral 4 naraz a dvojposchodove sladke iba 2 naraz co brali jednoposchodove
@jakelina tak som to robila aj ja, ale pokial povrch nenavlhcim, mozem sa ist past... 😨
@yamahafazer super objednavka
@jakelina super sa ti podarila
@adka_praha já to dělám úplně na sucho a drží to tam, tak nevím čím to je. A dělám ze Smarflexu.
ahojte babenky,ked robíte ak teda robíte🙂...tortu poliatu čokoládou,ako robite boky?aby boli peknučké?lebo robím pre známeho a chce to zaniesť ako pozornosť tak aby to vyzeralo 😀
@jakelina ja mam doma K2 na striedacku s mmf... no kto vie, kde som chybu spravila... 😒
@dajna11 já neporadím, já čokoládu eeeee
@adka_praha tak jedině koupit. 😠 barvu hotovou.
@jakelina tiez ma to napadlo 😒 no skoda... 🙂
u mna si vcera objednali 2 torticky ale iba obyc.
@jakelina Dakujem ti, mas ju krasnu.... 🙂

baby, prave mi pisal jeden chalan, ze by chcel takuto tortu... a ze spodok ma mat minimalne 35-40 cm... normalne mam strach to zobrat!!!! ved sa im to zosype niekde po ceste ked to budu brat. to sa ani do auta podla mna nezmesti!