Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dobré ránko 🙂 pridávam moju okrúhlu desiatu tortu. je pre kámoškinho otca. malo to byt nastvana zelenina a vesele ovocie, no ale moc sa mi to asi nepodarilo 😀
@vecernicci dakujem za recept na orechovy korpus, myslim ze sa vydaril perfektne.
@stankapk tak to jsem ráda, nám taky chutná a vždycky se povede a já do něj přidávám ještě trochu oleje, není tak suchý 😉 a dortík je náhodou super
@vecernicci no ja milujem ked vsetci spia a ja docitavam bez toho ze kazdy ma na mna neaku poziadavku a krpec ma este niekde tiahne
@vecernicci jasné, že môžeš 😅 😅 😅
@miciatko tak to já znám 😀
kocky ako lepite take tenke pismenka? vodu davate pod pismenka? lebo ja davam stetcom na potahovku, a potom mi to vyzera takto ako oslintane :(
@vecernicci dakujem za pochvalu 🙂 toto je z mmf, ale chcela som sa este spytat na mliecny marcipan, mal by sa robit z polotucneho mlieka. u nas mali iba plnotucne a odtucnene. myslis ze ho mozem zmiesat pomerom 1:1?
@stankapk ja davam na pismenko,ale to len troska potrem stetcom minimum to sa ti hned prilepi a kolkokrat ani nedam co sa to hned prilepi aj bez vody
krasne torticky ste popridavali vsetky paradne 🙂 a dakujem vam za like 😵
@yamahafazer dakujem, budem to tak aj ja robit 🙂
@mizulienka veľmi milá tortička 😅, ja robím tortu s Kittynkou na budúci týždeň 😅
ahoj holky, potřebuji malou radu, mám dělat pivní půllitru, tak jsem se chtěla zeptat z čeho dělaté pěnu. Nějaký tvarohový krém se želatinou nebo co?
@stankapk určitě smíchej, bude to v pohodě 😉 já už dělala i jen z nízko, dala jsem víc oleje a i z tučného a olej jsem nedala a bylo to taky v pohodě
@mizulienka super kittynka, ty máš vždycky tak vymakaný detaily 😵 😵 😵
@ellise pěnu jsem dělala z bílků, ušlehala jsem je, pak přidala cukr a dělala nad parou jako na indiánky, ona jak pak vychladne na tom dortíku, tak udělá jakoby kapičky a ty stékají po půllitru dolů a vypadá jako orosené 😉
@lussy23 Ano,dnes ma anjelik 2 rocky 🙂
@janulkamartinko Martínkovi krásné narozeninky 😉
sím, sím,nevíte někdo jak je ta pribiňáčková plnka, jsem si ji já Karkulka zapomněla uložit 😝
dokončené, pre moju Elinku, ktorá bude zajtra oslavovať svoje 2-hé narodeniny :-*

@miciatko koukám v sobotu ranní ptáče?