Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ale asi to nieje taka macicka ako potrebujes
Holky taky u vás níkde nemají vajíčka? u nás Lidl ani Albert nemá a malý obchody jen hrozně drahý.... to je fakt děs...
A dívala jsem se teda na ty Báječné dorty, jako nádhera, ale samá hmota, jíst bych to nechtěla....
@yamahafazer
@mizulienka dakujem vam kocenky 😉
hm, tak doufám, že to je jen přechodné s těma vajíčkama, ale v Lidlu už nejdou asi 2 týdny... a ty ceny...po novém roce zdražilo teda všechno pořádně☹
@simasa je nadherna, vazne krasna...ja by som este pridala par lupienkov medzi tie medzery, co su medzi lupienkami na obrazku hore...rozumies mi, ci pisem ako hotentot 😒
@mizulienka mne sa tiez zda, ze byva tak viac otvorena, takze by tam este mohli ist dalsie.
@reruna
@dada2007
A dakujem Vam, ale este s tym fakt nieco musim urobit. Pozerala som tento postup, ale nerobila som presne podla neho.
- je tam az 6 dielov.
Čavte baby 🙂 otázočka nemáte niektorá navyše na predaj ozdobné kliešte na marcipán nechce sa mi objednávať a platiť vysoké poštovné iba kvôli nim
@simasa ale celkovo je krasna, vydarila sa ti, len tam supni tie lupene navyse a bude upne perfektna 😉
@abriela mozes mi to s tym maslom a slahackou vysvetlit po lopate prosim? 😅 si nechala slahacku vychladnut a pred slahanim si do nej hodila maslo a naraz vyslahala? ci? 😅
@simasa preco by sa nedal? ja som kliestikovala a slo to ok
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=32573127...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=32572722...
Moc děkuju za odpovědi, já teda ten krém nejdřív zkusím bez ztužovače a kdyby náhodou, tak tam trochu toho ztužovače vrznu 🙂
Ozaj baby, chcem sa vysetkym ktorym som mala dat urobit vykrajovacky ospravedlnit.Ked som sa k tomu konecne dostala,tak som zistila, ze ten pan s tym uz skoncil.Je mi to velmi luto a este raz sa vsetkym ospravedlnjem ☹ .Ked budete potrebovat artistri na torticku poziciam svoje 😉 .
@daducha uff......som si vydýchla 😉 ......reku na čo som si tie klieštiky pak objednala? a 7kg vedro smartflexu kuchyni 😅 dobréééééééé........dakujem za ukludnenie. Ešte sa spýtam, ked naplníš a pred potiahnutím vyrovnávaš nožom nerovnosti krém/cesto? aby si ju mala po potiahnutí tak tenkej poťahovky rovnú? vieš čo myslím?

@timonko wooooow, ty si poklad, ze si mi ich nasla! hladam uz tyzden a nic som nenasla.-) Dakujem!!!!!!