Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alenv ono to vypadá jako bílý, když vedle toho nepoložíš něco sněhobílýho, já to takhle dělám od začátku, tak mrkni na můj fcb a můžeš zkouknout, jak to vypadá 😉
@miciatko já nakupuju vykrajovačky tady, je to i kousek od nás, takže nemám problém si vybrat osobně a pán říkal, že když budu chtít nějakou atypickou, stačí dát nákres a rozměry a udělá mi ji 😉 http://www.ceske-formicky.cz/?enLANGUAGE_SEPARA...
baby uz sa vam stao, ze ste upiekli 1kg vacsiu tortu ako ste mali?? som sa vobec netrafila do vahy, mala mat 5 a ma necelych 6....pytali by ste tych 50?
@mizulienka aaaaaasi by som pýtala tolko čo má skutočnú hodnotu-možno by som niečo zlavila.......asi.......
@vecernicci já nemám FB☹ no právě já to pořád měřím s moučkovým cukrem 😀
@mizulienka ja som robila o niečo menšiu ako plech a dávala som dve mascarpone, dve 100g čoko a tri šľahačky a jeden stužovač.
@jakelina Prosím tě, nedávno jsi tady někomu komentovala kytky a říkala jsi, že je to úplně ja (a název té kytky) a pak jsi k tomu hodila odkaz.. POtřebovala bych ho znova..🙂 Díky moc!!! 🙂
@mizulienka Luci určite nie. Vypýtaj si za 6kg a uvidíš ako sa zachovajú. Nebuďte kočky také poplašené 😠
@zdenallicka to bolo na tie moje kucerave ruze, ale to meno...fuu nespomeniem si
@mizulienka Myslela jsem si to, ale taky si nevzpomenu...🙂
@mizulienka A kdy jsi ten dort pekla? Podle data bych to mohla najít..🙂
@zdenallicka v piatok 3.2. som asi pridavala fotky
@mizulienka meno tejkvetiny sa zacinalo na G tusim
@zdenallicka mam to, vola sa to glokcinia, skus poguglit
@mizulienka Ty jsi úžasná!!! 🙂 Děkuju!!
@zdenallicka než jsem dočetla, tak už máš odpověď. 😀 😉
baby nezabudnite 😀 😀 😀
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/...
@mizulienka mne sa to pár krát stalo, tak som im povedala, že je torta o kilo ťažšia a ak chceli trebárs okolo takej a takej váhy, dohodla som sa s nimi, že nech mi zaplatia polovicu tej váhy navyše, ale ak sme sa dohodli, že chcú tortu do nejakej ceny, tak som to nechala tak a bola to moja škoda 😉
@stankapk Od kdy josu ty americké týdny?
@zdenallicka od pondělka
@zdenallicka tak tak, od pondelka 🙂
@reruna A ony jdou i u nás?

@yamahafazer moc vam dekuji.