Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka takze tu je ten mikrofon? Nevidiet to poriadne
@jakelina perfektny je ten puk, to si si musela riadne zamakat pri farbeni 😕 😉
@abriela neviem to lepsie odfotit, stale take nepodarene fotky a tie farby 😕
@mizulienka to jsi barvila na černo nebo máš tu černou hmotu z mmb? já ji totiž mám, ale je docela hnusná, jíst bych to nechtěla, tak přemýšlím, co s ní...asi jen nějaké malé ozdoby...
@zdenaliiicka u nás budou příští týden od pondělka ty americké týdny a mají v letáku ty bonbony bílé
@mizulienka Úžasná.. 😉 Ako všetky tvoje výtvory!
@lamps skoro som zabudla, nadherna torta, fakt do detailu prepracovana.
@marci2305 dakujem si mila 😉 ale uz asi potrebujem trocha pauzu 😉 odchadzame k nasim na dovolenku, tak snad tam nebudem musiet nic piect 😉
@mizulienka ten mikrofón je super 🙂 aj kábel má 😀
Holky barvila jsem Smarflex a pořádně to propracovat, to byla práce 😝 A vyválet to taky moc nešlo. Bylo to tuhé jak hrom.
Holky, dávala jsem ten puk na FB a špatně se mi otočila fotka, normálně tam nemůžu najít to otáčení ani zrušení fotky. Kde se to dělá?? Mám v albu tři špatné fotky a nemůžu je dostat pryč. 😝
ahojky,
chtěla jsem se zeptat na prachové barvičky, s nimi se jen štětcem potírá hmota, nebo se přimichává jako gelovky, mám jen zkušenost s gelovkama, na youtube vidím, že potírají květy těmi prachovímy, tak se ptám, chci si něco obj, tak bych nějakou barvičku přihodila, díky 😉 ,
mám doma jednu metalickou a tou jen maluji okraje řůže třeba, vůbec nejde míchat do hmoty, aby se třpytila 🙄
@mizulienka krásný dort a ta mašle!

moja vecerna, este jednu mam v chladnicke ale decka mi nedovolia ju odfotit, to je ta s mickey mousom