Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pingu1 juj si zlatá, ale keby som to chcela robiť na kšeft, stránku by som už mala. Môj manžel je dizajnér 😀 😀 😀 . Nemala by som to kedy robiť a už by ma to nebavilo v takom množstve. Pri malej sa to nedá, aj vašu som robila v noci do 2.15 rána ☹ Ja mám objednávok kopec, ale všetko odmietam. Pre teba som to urobila len kvôli tomu, že sa poznáš s Veronikou a si mi sympatická 😉
@miciatko ee, slahacka a zmrzlina by sa roztopili, mam taku objednavku ale az na maj tusin uz nepamatam 😀 torta +muffinky , na torte maju byt modre ruze a okolo muffiny , tak premyslam ako to budem robit ci vymodelujem mini ruzicky abo takto 😉 a to by sa im teda roztopilo pokial by to jedli, bo toto bude aj z donaskou 😀 o chvilu budem mat servis ako tí americani 😀 donaska az domov 😀
a tiez uz mam napad na tu bajecnu svadobnu , huraaaaaa 😀 ta s tou horou, palmami , tucniakmi , lanovkou..... 😀 😀 😀 len to tiez ako amerikanci, dojdu sem zo zahranicia a budeme mat sedenie s nakresmi a instrukciami 😀 😀 😀
@vecernicci krásnučké @dajna11 suprové @lucka_o krásna
@katulkaaaaaa krásne tortičky
@livia76 krásnučká
@mizulienka nádherná torta
@yamahafazer krásne
@dajna11 nádherná torta
@katy1979 prenádherná kytica
baby prosim, ked robite lalie na drotik, na aky hruby ho davate? ked v tych shopochmaju kopec drotikov a neviem ktory na co vhodny 🙄 a ked to zliepate dokopy tak paskou po jednom, ci aj viac naraz prelepite? co je lepsie, poradte prosim 🙂 som si dala vyzvu ze babke k 70tke bude lalia na torte 😅
jaj a este by som chcela poprosit nejake dobre ziena, co by mi napisalo tu "pribinacikovu" plnku... som ju nejak prehliadla aj som ju skusala hladat, ale asi uz slepnem na materskej 🤐 😀 dakujeeem :-*
@louisviffon no kilo orcite nie, ale 2 by stacili....urcite
@yamahafazer ďakujeme krásne...to asi len na fotkách tak vyzerá ,inak nam každý hovorí ,že vyzerá mladšie ,alebo to je kôli tomu ,že je vyfešakovaný 😀 😀 😀
Môžete poradiť?
Poťah som "krvopotne" zvládla, ale nemám dobrý recept ne cesto a plnku.
Teda na cesto, ešte ako tak, ale plnka ostatných moc neoslnila.
Nemáte niektorá niečo zaručene odskúšané a chutné? Stačí aj link.
Dopredu ďakujem.
@mizulienka No to teda nechapem, preco Ti to muz ofrflal, ved je fakt nadherna aj tie mece a bojovnik!

@stankapk určite nie