Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela napis sem tfornax@peceniehrou.sk 😉
@ajka82 ja som si práve včera z tej stránky objednávala ,ale budem platiť až kurierovi...hneď včera mi priiel odpovedný mail a dnes ráno o 8-mej ďalší ,že mi zásielku poslali ,tak počítam ,že zajtra je tu... a keby si ich skúsila ešte kontaktovať mailom a zmeniť platbu pri doručení kurierovi ?? Ak si ešte neposielala peniaze 🤐 ,tak zajtra by ti to poslali a v stredu to máš doma 😉
@lusil2005 som pozrela video ako robili tu tortu vankusovu... no neviem ci by som sa na to sama dala, sak tam behali tusim vsetcia zamestnanci okolo toho a este ju skladali na mieste 😕 😲 keby nahodou cosi take vezmem, tak by ma manzel kdesi poslal, keby nevypytam 100evri na cedno poschodie 😀 (to jeho oblubena hlaska, lebo sa potom menej venujem detom a on byva vacsinu casu v praci, malokedy sa podari, ze sa on s nimi hra, ked nieco peciem)
@lusil2005 😀 😀 😀 vies ze ma to tiez vcul napadlo 😀 😀 😀 😀 jaaaj, to bolo desne vtedy, som lietala ako špinava handra čechy-slovensko , účty, urady, tetulka moja zlata sladka, snáď sa jej dobre darí 😀 a nasla si inú vďačnu obeť 😅 korytnacka ma bombovýýýý pancier, parada!
@dm1 Dani a co im mam napisat ? aa necham to tak, aspon usetrim a pridem na buduce 😵
@ajka82 skús napísať, isto budú čakať na peniažky a až potom pošlú 😒 alebo ak ti to pomôže ,tak toto som ja našla pod svojou faktúrou - v prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na: tfornax@peceniehrou.sk
číslo tel.: 0918 505 974
jej baby videli ste tie jem cutters co pridali v novej bani do noviniek??? sa mi tam velmo lubi ta suprava na hortenzie. silno nad nou uvazujem 😀 nemate ju niekto?
@lusil2005 luci bombova je ta korytnacka 😉
a ta baba, no cudak to bude...taka co si mysli, ze vsetci stojme v pozore, lebo treba splnit slecinkine priania...ta by asi nikomu neodpoustila ze si dovolil byt chory 😠 😠 😠
@mizulienka dakujem Luci 😅
@lusil2005 Luci ja mam vypichovac hortenziu, ale est esomju nepouzila,tak neviem, ci to je to iste ako ten jem cutters
@lusil2005 ta želva je bombová, utekla ze Zoo a tys ji nacapila na podložku nebo co??Dělala jsi podle nějakého postupu nebo jenom z hlavy??
Z té zákaznice si nic nedělej, prostě někteří lidé nemají vůbec normální lidské uvažování, že nemoc si nevybírá a já obdivuju jak to stíháš s dětma. Takové krásné dorty, vypracované do detailů umí málokdo. 😉
Ahoj holky 🙂
Moc děkuju za odpovědi 😉 Rozhodla jsem se že radši koupím tu černou barvu jaká je lepší prachová, gelová, heraldická tekutá vše od Sugarflair? díky A i si koupím vykrajovátko na kytičky at to trochu vypadá 😀

@lusil2005 kokso, to je aky "clovek" ? 🙄 😠 uz jej nic nepis, hadam ju to coskoro prejde ked nebudes uz reagovat a nebude ti pisat... daj meno, pojdem jej zaklopat na dvere ako si to vazi ludi 😉 😝
ja som tiez z tych co robi aj ked je pomaly na umretie, ale ked uz sa naozaj necitim tak znamy-neznamy, maju proste smolu...nepotrebujem odpadnut aby sa mi tu zatial dve deti pohlusili, kym budem v bezvedomi 🤐 😀