Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
v Tescu bude akcia M - 10 ks po 0,99 tuším
ináč včera cestou z pohotovosti som bola v Lidli - ešte mali amerikáncov a moja červená šľahačku šup 0,69 € - pred rokom ju mali v akcii aj za 0,39 €
A dnes opäť: BÁJEČNÉ DORTY č. 3 !!!!!!!!!!!!!
http://www.tortyodmamy.sk/vyroba-domacich-prask... skusali ste toto niektora?
@drobec33 , ten recept bol povodne od @mizulienka🙂 ..mi si tu tak posuvame nase vedomosti🙂
@yamahafazer tak to by som ja asi nezvladala☹ Ja neviem pekne ani len chlebikcy nazdobit. moja mama vzdy len s hrozou povie, ze to tam tak nahadzem ako seno na ten chlebik🙂
@lusil2005 Ta tvoja korytnacka 10 kg je supernaaaaaa ako si ju krasne vytienovala 😵 😵 😵
zabudla som sa opytat. Ako sa ma spravne skladovat marsmallow torticka tak, aby sa mi netopila? V piatok vecer som ju dala do chladnicky a zacala sa mi topit ☹ Dakujem za rady.
holky mna tak ted dožral moj 😠 😠 😠 😠 jedine jeho stastie je ze nepije, nefajci , navari ked musi , do umyvacky nahodi a opierie 😀 😀 bo inak nervy v kíbly mam z neho 😠 😠 😠
Holciny ja sa taaaaaaaak tesim , dnes idem na stretko jednej holčiny zlatej a budem mat tu sadu gelovych farieeeeb 😅 😅 😅 ja som taka happy musim jej nieco zabalit 😅 budem jej aj torticku robit tak pak z nej musim nenapadne zrazit 😀 bo ked jej poviem ze jej ich zapaltim mi ich o hlavu otrieska 😀 a este sa chystam kupit si práskove, ale take tie jemne na tienovanie kvetov ,a le to asi len ruzovu a zelenu, ci potrebujem aj inu, poradite? cervenu mam, aj fialovu
@njonja tak to urcite vyskusam 😉 Mam uz len tuto, trosku blizsie fotena. Uz vidno, ako sa topila ☹
@pristela noo presne vsetko nespravne som mala. 😅 Pribinacikova plnka, chladnicka znizena, a torta bola uuuplne hore a odokryta ☹ Dakujem za radu 😉
@jakelina a nezostane hmota potom taka sypka? Mne sa totiz cca po hodine zacala rozsypavat a neviem preco ☹ Valkala som hmotu pod solamylom a mam pocit, ze z toho sa mi to potom zacalo rozsypavat.
čaute holky, spomínate ceny - ja som minulý týždeň skoro padla na zadok - bola som v LIdli kúpiť vajíčka - kupujem L a cena - že 1,86 😕 😕 😕 Otraaas, a aj maslo išlo trochu hore 😠 😠 😠 😠
Dnes som bola so syno v našej deidnskej pekárni, tak už aj tam zdraželi výrobky.
Občas som mu zvykla kúpiť také šatôčky plnené jablkami na desiatu - ešte nedávno jedna stála 0,35 € a dnes už 0,40 € 😖

@jakelina aj my sme rozmyslali nad chovom sliepok, vsetci chceme domace vajicka ale nik sliepky nemieni opatrovat ,kazdy nad tym ohrname nos 😀 😀 😀